Πάνω από 2.500 δρομείς ξεχήθηκαν στους δρόμους του Ηρακλείου, κάνοντας την καρδιά της πόλης να χτυπά από το πρωί στο ρυθμό του RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Χιλιάδες άνθρωποι μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε αυτή τη διοργάνωση που μετατράπηκε σε γιορτή στην οποία όλοι είχαν την ευκαιρία να ξεχάσουν κάθε πρόβλημα και μέσα από την άσκηση και την ψυχική ευεξία να μάθουν να αντιμετωπίζουν τις καθημερινές δυσκολίες με μεγαλύτερη αισιοδοξία και δύναμη.

Τους δρόμους κατέκλυσαν όχι μόνο όσοι συμμετείχαν αλλά και οι πολίτε που βρέθηκαν στους δρόμους για να παρακολουθήσουν από κοντά το RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ και να ενθαρρύνουν και να χειροκροτήσουν τους δρομείς.

Στους σημερινούς «Αγώνες Πόλης για Όλους» όπως είναι το κεντρικό σύνθημα, πραγματοποιήθηκαν τρείς αγώνες 10, 5 χιλιομέτρων και παιδιών στους οποίους έτρεξαν περισσότεροι από 2500 άνθρωποι ενώ χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν ή συμμετείχαν εθελοντικά υποστηρίζοντας τους αθλητές στην διάρκεια των διαδρομών.

\"\"

\"\"

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης απενειμε τα βραβεία στους πρώτους τερματίσαντες της διαδρομής των 10χλμ.

\"\"

Το παρών έδωσε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας

\"\"

\”Είναι εξαιρετική η αίσθηση του τερματισμού, αλλά σημαντικότερη η συμμετοχή και η αλληλεγγύη\” δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης

\"\"

\"\"

Οι δυο συνεργάτες του Flashnews.gr Ρένα Βουρεξάκη και Νίκος Παναγιωτόπουλος (φωτο) άφησαν σήμερα το τρέξιμο στα… ρεπορτάζ και τις δημοσιογραφικές επάλξεις και συμμετείχαν δυναμικά στο τρέξιμο του RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Το RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ σύμφωνα με τον αριθμό των εγγραφών, τον αριθμό των ατόμων που υποστηρίζουν οργανωτικά την εκδήλωση και τον αριθμό των φιλάθλων που θα κατακλύσουν την Πλατεία Ελευθερίας και τους δρόμους του Ηρακλείου για να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες, έχει εξελιχθεί πλέον σε μια από τις μαζικότερες αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Κρήτης.

To RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ διοργανώνεται από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με χορηγό της διοργανωσης τη WIND Hella

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook