Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Μ. Σκουλάκη, ανακοίνωσε με δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Χανίων κ.Δημήτρης Λειψάκης, στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Σταθερός στις απόψεις και τις αξίες που με ακολουθούν στην ζωή μου ως άνθρωπο και δη αυτοδιοικητικό, τάσσομαι ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Χανίων και εκ νέου υποψήφιο Μανώλη Σκουλάκη για να συνεχίσουμε το σημαντικό μας έργο, πλαισιωμένοι από νέους ανθρώπους , προκειμένου να κάνουμε τα Χανιά μας μια πόλη όπως την ονειρευόμαστε όλοι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. 

Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΙΨΑΚΗΣ
Αντιδήμαρχος Χανίων, Υπάλληλος ΕΛΤΑ"

Σύντομο βιογραφικό


Γεννήθηκα στα Χανιά το 1959. Είμαι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Εργάζομαι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία από το 1984 ως ταχυδρομικός διανομέας. Είμαι πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην Ενότητα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Είμαι αντιπρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Νομού Χανίων και μέλος του από το 1985.

Εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος από το 1998 μέχρι και σήμερα είμαι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.

Διετέλεσα στον Δήμο Χανίων, πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού, πρόεδρος στον οργανισμό κοινωνικής πολιτικής, υπεύθυνος για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και πρόεδρος στην πολιτιστική επιχείρηση.