Κάθε τουριστική περίοδο τα τροχαία ατυχηματα και η \”τρομοκρατία\” απο τις ανεξέλεγκτες τετράτροχες \”γουρούνες\” στην Χερσόνησο Ηρακλείου, είναι στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας και των διαμαρτυριών κατοίκων και επαγγελματιών.
Όμως αυτό που έγινε χθες Σάββατο δεν έχει προηγούμενο, καθώς απο καθαρή τύχη – ή αν θέλετε απο θαύμα – δεν θρηνήσαμε θύματα.
Μέρα μεσημέρι και ένας νεαρός, τρέχει με μια \”γουρούνα\” σε κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου. Κάποια στιγμή – πιθανόν να γκάζωσε απότομα – η \”γουρούνα\” του φεύγει και υπερπηδώντας το πεζοδρόμιο, πάει και καρφώνεται πάνω σε τραπεζοκαθίσματα καφετέριας !
Ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν καθόταν κάποιος εκεί, διαφορετικά θα είχε γίνει λυώμα, αφού – όπως φαίνεται και στο βίντεο – το τετράτροχο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα τραπεζοκαθίσματα.

Μάλιστα σε απόσταση δύο μέτρων ήταν δύο άνθρωποι όρθιοι οι οποίοι έντρομοι πετάχτηκαν πίσω.

Έκπληκτος ο επιχειρηματίας της καφετέριας κ Γιώργος Αποκορωνιωτάκης δήλωσε : 
\”Τι άλλο θα δούνε τα ματιά μας με αυτές τις γουρούνες…μέχρι ποτέ θα τα τσεπωνουν ορισμένοι \”επαγγελματίες\” σε βάρος όλων των υπολοίπων και του τόπου μας..!!!! 
Σε ότι αφορά στον \”καβαλλάρη\” και αυτός στάθηκε τυχερός καθώς έπεσε πριν καρφωθεί η \”γουρούνα\” στα τραπεζοκαθίσματα και δεν τραυματίστηκε.
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook