Ο Πειραιάς φαίνεται ότι… ταιριάζει στον Κισσαμικό!
Μετά την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια (0-0) και την \”απόδραση\” από τον Κορυδαλλό κόντρα στην Προοδευτική (0-1) ήρθε να… τριτώσει το καλό στα Καμίνια, απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά.
Με ψυχωμένη εμφάνιση ο Κισσαμικός πήρε πολύτιμη νίκη με 2-1 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του.
Αφού ξεπέρασε την πίεση του πρώτου ημιχρόνου \”αναίμακτα\” το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου \”χτύπησε\” δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Στεφανίδης με… φόρα από τον Κορυδαλλό πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 48\’ για το 0-1, με ψηλοκρεμαστό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος πέτυχε στο 74\’ ο Πασιαλής με ατομική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν με εκτέλεση φάουλ του Λοϊζίδη στο 86\’, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι στο τέλος στον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική.
Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Δόσκορης-Καραγιάννης (Φθιώτιδας)
Κίτρινες: Στρατής (3\’), Ενγκουέμ (19\’), Κακκαβάς (30\’), Πασιαλής (43\’), Σμίλτος (49\’), Χολέβας (53\’), Κουμπρόγλου (67\’), Λαζαρίδης (89\’)
Ατρόμητος Πειραιά: Γκιόκας, Στεφανής, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Στρατής, Κακκαβάς, Λοϊζίδης, Παντελίδης (79\’ Ράπτης), Γεωργιάδης (63\’ Ευθυμιάδης), Μυλωνάς (75\’ Δανάσης)
Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παραλίκης, Καρβουνιάρης, Χολέβας, Κουμπρόγλου, Ενγκουέμ (46\’ Σμίλτος), Μποτωνάκης, Κόντη, Πασιαλής (80\’ Ψαράκης), Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (65\’ λ.τρ. Τσικουδάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook