Τον συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών" κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "ενθουσιασμός, αέρας νίκης και πίστη ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για μια νέα ελπιδοφόρο σελίδα στο δήμο Ηρακλείου επικράτησε στη συγκέντρωση των υποψηφίων της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Ηρακλείου «Δύναμη Πολιτών», λίγη ώρα πριν την κατάθεση της δήλωσης του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης κ. Βασίλης Λαμπρινός μίλησε στο ενθουσιώδες ακροατήριο και τόνισε ότι ο συνδυασμός συνεχίζει την νικηφόρο πορεία του προς τις εκλογές της 18ης Μαίου!

«Καθαρές κουβέντες, καθαρός αγώνας, καθαρή νίκη!». Με αυτά τα λόγια ο κ. Λαμπρινός επισφράγισε την ευφορία των υποψηφίων, των μελών και των φίλων της «Δύναμης Πολιτών», καθώς τα μηνύματα ανταποκρίνονται με το παραπάνω στις προσδοκίες της κίνησης!

«Δύναμη μας είναι η ανεξαρτησία μας, δεν χρηματοδοτούμαστε από κανένα κομματικό μηχανισμό και δεν συναλλασσόμαστε με κανένα κέντρο εξουσίας» είπε ο κ Λαμπρινός αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου, για να συμπληρώσει ότι «Δύναμή μας είστε όλοι εσείς, τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο μας και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας που θα δώσουν στη «Δύναμη Πολιτών» τη νίκη!"

Δείτε όλα τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού εδώ