Σε χωριά του Δήμου Χερσονήσου περιόδευσε το απόγευμα της Κυριακής ο Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης και κλιμάκιο υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Η θερμή υποδοχή και το εγκάρδιο κλίμα από τους κατοίκους και τους εκπροσώπους των φορέων έδειξαν για μία ακόμα φορά την αποδοχή του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» και την εμπιστοσύνη των πολιτών στον υποψήφιο περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Η περιοδεία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη και των υποψηφίων του συνδυασμού ξεκίνησε από το χωριό Ανώπολη, και συνέχιστηκε στα χωριά Κάτω Βάθεια, Ελιά, Πάνω Βάθεια, Σκόπελα, Καινούριο Χωριό, Γαλύφα, Σγουροκεφάλι, Αϊτάνια και Επισκοπή.
Ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν με προσοχή τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους και να δώσουν απαντήσεις σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφέρειας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε θέματα του αγροτικού τομέα με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη να αναφέρει στους κατοίκους τις προσπάθειες που έχουν γίνει από την περιφέρεια τόσο για την προώθηση των κρητικών πιστοποιημένων προϊόντων στο εξωτερικό όσο και για την σύνδεση του αγροτικού χώρου με τον τουριστικό κλάδο που θα αποφέρει κέρδη και για τους δύο τομείς. Κάτοικοι και φορείς του πρώην δήμου Επισκοπής έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στον δρόμο Καρτερός- Επισκοπή αναγνωρίζοντας τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε η περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης για να ξεπεραστούν προβλήματα που υπήρχαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook