Ο Ζαρός επικράτησε με 1-0 του Αλμυρού και και στέφθηκε πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γαζίου παίζοντας μόνο για ένα αποτέλεσμα ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στο 13΄απείλησε ξανά όταν μετά από σουτ του Πετράκη, ο Ζαχαριουδάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 18΄ ο Αλμυρός απείλησε ξανά όταν το σουτ του Καραντινάκη πέρασε άουτ. Ο Ζαρός μετά το 25΄ισορρόπησε το παιχνίδι με αφήνοντας τον Αλμυρό να απειλήσει αλλά ούτε και ο ίδιος έχασε κάποια ευκαιρία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήρθε στο 54΄ για τον Αλμυρό, όταν ο Καρέλης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Η πρώτη ευκαιρία του Ζαρού στο παιχνίδι ήρθε στο 58΄ για τον Ζαρό. Μετά από ωραία ενέργεια από τον Κοσμαδάκη, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως ο Χωραφάκης απέκρουσε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ζαρός άνοιξε το σκορ. Στο 60΄ μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Κλαπάκη, που έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Κοσμαδάκη, ο οποίος είχε εύκολο έργο και άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αυτό έδωσε “φτερά” στα πόδια των παικτών του Ζαρού που πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 64 “εφτασε κοντά στο 2-0 με τον Κλαπάκη από πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 77΄ ο Αλμυρός έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στα παιχνίδι όταν το σουτ του Ανδρέα Στρατήγη κόντραρε κόρνερ.

3 λεπτά αργότερα ο Ζαχαριουδάκης απέκρουσε το ανάποδο ψαλίδι του Ποτηράκη και κάπου εκεί τελείωσαν όλα για τον Αλμυρό, με τον Ζαρό να κατακτά τον τίτλο και πλέον να πηγαίνει σε μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Στο 85΄ ο Ζαρός είχε δοκάρι με τον Μυκονιάτη.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook