Κατατέθηκε το Σάββατο 26 Απρίλη, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Χανίων για τις τοπικές εκλογές.

Στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συμμετέχουν 105 υποψήφιοι με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Παπαντωνάκη. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συμμετέχουν εργάτες, υπάλληλοι από πάρα πολλούς κλάδους, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι, γυναίκες. Άνθρωποι που μπορούν να σταθούν ως πρότυπα και παραδείγματα στο χώρο τους για την αγωνιστικότητα, για τη σοβαρότητα και τη σταθερότητά τους στις αξίες της ταξικής πάλης, του συλλογικού, οργανωμένου αγώνα. Άνθρωποι που έχουν διακριθεί με τη δράση τους στα πλαίσια του ταξικού ρεύματος στο συνδικαλιστικό κίνημα, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Σε τομείς που σήμερα ξεθεμελιώνονται και γίνονται ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα για τον εργαζόμενο, όπως η υγεία και η παιδεία."

Σήμερα επίσης κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τους Δήμους Πλατανιά, Αποκορώνου και Κισσάμου, με υποψηφίους δημάρχους τους Μανώλη Νταγκουνάκη, Σταύρο Ζώη και Σοφοκλή Τσουρουνάκη. Παρών ήταν επίσης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Αλέκος Μαρινάκης. 

Δείτε όλα τα ονόματα των υποψηφίων για τον Δήμο Χανίων εδώ