Όλο και πιο συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ» όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του τρίτου κύκλου. Σιγά που θα μας άφηνε έτσι το δίδυμο Ακρίτα – Κυρίτση… Η παρέα της «Εδέμ» δε λέει να ηρεμήσει και μαζί της και το τηλεοπτικό κοινό που με αγωνία περιμένει …το φως! Έτσι, ετοιμαστείτε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου για το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο αυτής της σεζόν, το οποίο μάλιστα θα έχει την μορφή δίωρης τηλεταινίας.

Η Νόρα, συνοδευμένη από τη Στέλλα, μεταφέρεται στο μαιευτήριο για να γεννήσει. Η παρέα ειδοποιείται για το χαρμόσυνο γεγονός και σπεύδει κοντά της. O Λουκάς ζητάει από τον Λευτέρη να τον μεταφέρει στο μαιευτήριο με τη μηχανή του, για να φτάσουν πιο γρήγορα. Μια σειρά ατυχών γεγονότων, όμως, τους κάνει να καθυστερήσουν πολύ. Η Νόρα περιμένει και ανησυχεί ότι θα γεννήσει μόνη της. Μετά από πολλές προσπάθειες, ο Λουκάς φτάνει στο μαιευτήριο ακριβώς τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο η κόρη του.

O Χρήστος μιλάει στον Στέφανο και του λέει πόσο ευτυχισμένος είναι που όλα προχωρούν καλά με την Νταίζη. Η Αντιγόνη, όμως, αντιλαμβάνεται ότι συμβαίνει κάτι που έχει προβληματίσει την Νταίζη. Η Μελίτα και η Αμαλία επισκέπτονται την Νόρα για να της ευχηθούν για το μωρό της, αλλά πέφτουν πάνω στην Εριέττα και στον Στέφανο. Η Μελίτα εκμυστηρεύεται στην Αμαλία ότι δεν πρόκειται να χαρίσει τόσο εύκολα τον Στέφανο στην Εριέττα. Ο Πέτρος ζητάει από την Αντιγόνη να καταθέσει υπέρ του, στην επικείμενη δίκη του με τον Λουκά και να αρνηθεί τα πάντα για την παλιά παρέα.

Σε αντάλλαγμα, ο ίδιος της εγγυάται ότι θα φροντίσει να την κρατήσει εκτός φυλακής. Το σχέδιο της Εύας για να απομακρύνει την Μαρίλια από τον Θάνο παίρνει απρόβλεπτες και δραματικές διαστάσεις. Ο άνθρωπος που έχει πάρει τα διαμάντια πηγαίνει για μια ακόμα φορά στην κρυψώνα του. Η Νταίζη, όμως, βρίσκεται εκεί και τον περιμένει με ένα πιστόλι στο χέρι. Αυτή η κίνηση ανατρέπει τα πάντα. Η Εριέττα συναντάει τυχαία στο μαιευτήριο έναν άγνωστο άντρα. Αυτή η συνάντηση πυροδοτεί μια απροσδόκητη σειρά εξελίξεων, με δραματικές συνέπειες για τον Ρούσσο…

Κι αν νομίζετε πως θα τα δείτε όλα… απατάσθε! Τα «Μυστικά» θα επιστρέψουν και πάλι το Σεπτέμβρη – Οκτώβρη, ολοκληρώνοντας τον κύκλο τους το Δεκέμβριο του 2011. Μέχρι τότε, υπομονή!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook