Μάγκικη νίκη πήρε στο Ρέντη ο Κισσαμικός, απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά.
Την προσπάθεια των παικτών του εκθείασε στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη. Έχουμε ξαναπεί ότι από οποιοδήποτε παιχνίδι θέλουμε να παίρνουμε πράγματα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που όντως ήταν καλή μέσα στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε να πάρει. Είχαμε βέβαια και την τύχη με το μέρος μας. Δεχθήκαμε αρκετή πίεση από την αντίπαλη ομάδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν ακίνδυνοι επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όταν κουράστηκε ο αντίπαλος βρήκαμε αρκετούς χώρους και με καθαρό μυαλό μπορέσαμε και πετύχαμε δύο γκολ. Προβληματιστήκαμε προς το τέλος από τα στημένα της αντίπαλης ομάδας, γιατί κέρδισαν πάρα πολλά και έφερναν συνεχώς τη μπάλα μέσα στην περιοχή μας. Από ένα στημένο δεχθήκαμε τη μείωση του σκορ, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν μέταλλο σε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Σε παιχνίδια που συναντάνε αντίξοες συνθήκες, γιατί συνάντησαν αντίξοες συνθήκες τα παιδιά. Υπήρχε πίεση όλη την εβδομάδα, υπήρχε πίεση και μέσα στο γήπεδο. Για μένα είναι σημαντικό ότι ακόμα μια φορά δείχνουν ότι σε τέτοια παιχνίδια είναι φτιαγμένοι από… ατσάλι! Δείξανε ότι θέλουν το παιχνίδι, ήρθανε να το πάρουνε και το πήραν. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και κοιτάμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Μπράβο τους!»

Για το πόσο κοντά στην παραμονή είναι η ομάδα:

«Δεν θέλω να βλέπω το πόσο κοντά είναι. Είναι ένα παιχνίδι που μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη άνεση για τη συνέχεια. Εμένα με γεμίζουν με αισιοδοξία αυτά τα παιδιά με τις εμφανίσεις τους στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό με κάνει να είμαι αισιόδοξος για την παραμονή στην κατηγορία. Η αγωνιστική εικόνα και αυτό που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι, ότι μπαίνουν να πάρουν το αποτέλεσμα για να σωθεί η ομάδα.»

Πασιαλής: \”Ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες\”

Ο Αλέξης Πασιαλής δείχνει αρκετά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και πιστοποίησε τις καλές του εμφανίσεις και με το παρθενικό γκολ με τη φανέλα του Κισσαμικού. 

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ απέναντι στον Ατρόμητο δήλωσε σχετικά στη σελίδα της Χανιώτικης ομάδας:

«Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες που συναντήσαμε. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε πολύ στις προπονήσεις για να συνεχίσουμε το θετικό σερί που έχουμε. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι, που είναι εξίσου σημαντικό.»

Για το γεγονός ότι βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με το γκολ που πέτυχε:

«Όλη η ομάδα προσπάθησε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη. Είναι θετικό που πέτυχα το 0-2, γιατί ίσως ήταν δύσκολα τα πράγματα στη συνέχεια αν δεν διευρύναμε το προβάδισμά μας. Συνεχίζουμε την καλή προσπάθεια που κάνουμε όλοι με στόχο να δώσουμε συνέχεια στο σερί που έχουμε.»




Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook