Στο παρα ένα της κατάθεσης των συνδυασμών προέκυψε μια ανατροπή με το θέμα της υποψηφιότητας του τέως Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων Αρτέμη Κουτσαυτάκη με τον συνδυασμό του νυν και υποψήφιου Δημάρχου Κισσάμου κ.Γιώργου Μυλωνάκη.
Όπως ανακοινώνει ο ίδιος ο κ.Κουτσαυτάκης, αποσύρει την υποψηφιότητά του και στην θέση του θα είναι υποψήφιος ο γιός του. 

Παράλληλα γνωστοποιεί και πως θα επιδιώξει την ηθική και ουσιαστική δικαίωσή του για την \”άδικη\” – όπως αναφέρει – απόφαση της αποστρατείας του.

Διαβάστε την ανακοίνωση στην οποία εξηγεί το γιατί.
\”Πριν λίγες ημέρες σε ανακοίνωσή μου ανέφερα ότι μετά την αναγκαστική αποστρατεία μου από την ελληνική αστυνομία αποφάσισα να προσφέρω στην τοπική κοινωνία μέσα από ένα άλλο ρόλο στον δήμο Κισσάμου με τον συνδυασμό του Γιώργου Μυλωνάκη. 
Μετά από νομική διερεύνηση τυχόν κωλυμάτων μου, προέκυψε ότι για να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος προαπαιτούνταν μια δική μου παραίτηση οριακά λίγες ημέρες πριν την τυπικά οριστική αποστράτευσή μου. Έπειτα από συνεννόηση και με τον κ. Μυλωνάκη αποφάσισα να μην καταθέσω υποψηφιότητα με αυτούς τους όρους, ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος με προέτρεψε για άλλη μια φορά να διεκδικήσω την δικαίωση μου από τα όργανα του Σώματος. 
Η απόφασή μου αν και δύσκολη ήταν αυτονόητη. Επιθυμώ την ηθική και ουσιαστική μου δικαίωση για μια άδικη απόφαση. Επιδιώκω επίσης με όλες τις δυνάμεις μου το καλό και την ευημερία του τόπου μου από όποια θέση και αν κληθώ να το πράξω .
Έχοντας την δυνατότητα να γνωρίζω και πέρα από τα όρια της Κισσάμου τον παγκρήτιο θαυμασμό για τα επιτεύγματα του δήμου μας, νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος και επιθυμώ να συνεισφέρω και με τις δικές μου δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια δίπλα στον σημερινό δήμαρχο κ. Μυλωνάκη. 
Ενημερώνω λοιπόν τους πολίτες της Κισσάμου ότι θα αναλάβω ως πολίτης οποιοδήποτε ρόλο μου ανατεθεί από τον Δήμαρχο, γιατί ένα τυπικό κώλυμα δεν μπορεί να περιορίσει την μεγάλη μου επιθυμία αλλά και τις δυνατότητές μου να προσφέρω. 
Επίσης δηλώνω ότι τώρα ο αγώνας μου θα είναι διπλός, καθώς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη θα είναι ο γιός μου Μανόλης Κουτσαυτάκης.
Μια υποψηφιότητα που πέρα από τους συμβολισμούς της, είναι και ιδιαίτερα ουσιαστική γιατί ο Μανόλης Κουτσαυτάκης είναι φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών και οι γνώσεις του σχετίζονται άμεσα με τις ανάγκες του δήμου. 
Για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι δεν ανταγωνίζομαι κανένα, αλλά αγωνίζομαι και εγώ και ο γιός μου για το καλό του τόπου μας που χωρίς αμφιβολία είναι η επανεκλογή του Γιώργου Μυλωνάκη. 
Με εκτίμηση 
Αρτέμης Κουτσαυτάκης 
Υποστράτηγος Ε.Α. εν αποστρατεία\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook