Τελειωμό δεν έχει ο διασυρμός για τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν, με τις «ροζ» ιστορίες που αφορούν τη ζωή του να βλέπουν το φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη.

Τελευταία προσθήκη στη μακρά λίστα των φημών για τη σεξουαλική ζωή του «άτακτου» Γάλλου αποτελεί η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας περιβόητου οίκου ανοχής στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, η οποία υποστηρίζει ότι ο κ. Στρος-Καν το 2006 πλήρωσε περίπου 1.800 ευρώ για δύο ώρες με ένα από τα κορίτσια της.

Μιλώντας στους Times του Λονδίνου, η Κριστίν Ντέιβις υποστήριξε ότι ο παρ\’ ολίγον υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες του «πρακτορείου» της, το οποίο φέρει το όνομα «Wicked Models» (Αμαρτωλά Μοντέλα), για δεύτερη φορά μέσα στο 2006.

\"\"

Ο κ. Στρος-Καν, ο οποίος τότε δεν ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ, πήγε στον οίκο ανοχής «συστημένος» από την Iρμα Νίτσι, μία ιερόδουλη από τη Βοσνία που ζούσε στο Παρίσι και πρόσφατα υποστήριξε ότι έκανε σεξ με τον διάσημο ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το δημοσίευμα των Times αναφέρει ότι ο κ. Στρος-Καν τηλεφώνησε στην κυρία Ντέιβις τη τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2006 για να ζητήσει μία «γνήσια Αμερικανίδα» και πλήρωσε περίπου 1.800 ευρώ για δύο ώρες μαζί της. «Πλήρωσε μετρητά», είπε η κυρία Ντέιβις.

«Το πρώτο κορίτσι που του είχα στείλει είπε ότι ήταν επιθετικός και δεν ήθελε να ξαναβρεθεί μαζί του», συμπλήρωσε. Το συγκεκριμένο «πρακτορείο μοντέλων» παρείχε επίσης γυναίκες στον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Eλιοτ Σπίτζερ, ο οποίος υποχρεώθηκε σε παραίτηση όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο το 2008.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook