Don’t Μην θυμάστε το πρόλημα της κυτταρίτιδας λίγο πριν το καλοκαίρι ή μόλις πάτε για την αγορά του καινούργιου μαγιό. Πρέπει να παίρνετε τα μέτρα σας καθόλη την διάρκεια του χρόνου, ακολουθώντας σωστή διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, πίνοντας άφθονο νερό και βέβαια βάζοντας την γυμναστική στο πρόγραμμα.

Do Κινηθείτε! Περπατήστε όσο μπορείτε περισσότερο και μην χρησιμοποιείτε το ασανσέρ για να πάτε στον… πρώτο όροφο! Εάν για οποιοδήποτε λόγο θεωρείτε το γυμναστήριο δύσκολη υπόθεση, βάλτε τα αθλητικά σας, ακουστικά με μουσική στα αυτιά και αφιερώστε 30 λεπτά σε έντονο περπάτημα.

Don’t Οι κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, ο καφές, τα στενά παντελόνια, η καθιστική ζωή και η κακή διατροφή επιβαρύνουν την κατάσταση. Το junk food μπορεί να είναι η εύκολη λύση αλλά και ο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε κυτταρίτιδα. Πείτε λοιπόν “αντίο” σε τηγανιτά και γλυκά και ακόμα και τώρα, ένα μήνα πριν το καλοκαίρι, ξεκινήστε να τρέφεστε υγιεινά.

Do Βάλτε στο διαιτολόγιο σας πράσινο τσάι και χυμό αγγινάρας.

Don’t Μην απλώνετε το προϊόν κατά της κυτταρίτιδας βιαστικά και γρήγορα. Δουλέψτε το καλά επάνω στην επιδερμίδα σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ.

Do Το προιόν κατά της κυτταρίτιδας κάνει καλύτερη δουλειά μετά από το γυμναστήριο ή την άσκηση.

jenny.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook