Καρτέρι θανάτου έστησαν σήμερα το πρωί δύο άγνωστοι σε 63χρονο πασίγνωστο επιχειρηματία στη Νέα Χιλή της Αλεξανδρούπολης.

Το έγκλημα

Περί τις 08.15, οι δράστες, οι οποίοι ανέμεναν τον 63χρονο Χρήστο Καλούδη να βγει από το σπίτι του, τον ακολούθησαν την ώρα που εκείνος οδηγούσε το όχημά του προς τον χώρο της εργασίας του και, αφού τον ακινητοποίησαν πολύ κοντά στην οικία του, τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες.

Δευτερόλεπτα πριν από την εν ψυχρώ εκτέλεση ο επιχειρηματίας αντέδρασε και συνεπλάκη με τον έναν δράστη. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή στην οποία επέβαινε και πυροβόλησε το θύμα με πιστόλι δύο φορές στο στήθος.

Στη συνέχεια, με απόλυτη ψυχραιμία, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας άρπαξαν έναν χαρτοφύλακα τον οποίο ο 63χρονος είχε αφήσει στη θέση του συνοδηγού και διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χαρτοφύλακας περιείχε περί τις 10.000 ευρώ, γεγονός που οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι το κίνητρο του φόνου ήταν η ληστεία.

Στο σημείο βρέθηκαν συνολικά 10 κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της ληστείας μετά φόνου, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με κατοίκους, το θύμα ήταν ένα ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην επαρχιακή πόλη.

\"Ο

Ο τόπος του εγκλήματος. Πηγή φωτό: thrakinea.gr

Το θύμα

Ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του από τις σφαίρες των δραστών ήταν ο 63χρονος Χρήστος Καλούδης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων «Το Σπίτι του Γλυκού».

H εταιρεία «Το Σπίτι του Γλυκού» ιδρύθηκε το 1992, ξεκινώντας τη δραστηριότητά της ως πρατήριο ζαχαροπλαστικής.

Εμπνευστές της ιδέας ήταν ο Χρήστος Καλούδης και η Καρολίνα Καλούδη, οι οποίοι γρήγορα κατάφεραν να καθιερώσουν την επιχείρηση στην ανταγωνιστική αγορά της Αλεξανδρούπολης.

Το 1998 η εταιρεία μεταφέρει το εργαστήριό της σε μια σύγχρονη μονάδα 1500 τ.μ., όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, δημιουργώντας και δεύτερο σημείο πώλησης στην Αλεξανδρούπολη. Το 2003 επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά της Κομοτηνής.

Σήμερα η επιχείρηση μετρά τέσσερα καταστήματα σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή καθώς και ένα καφέ-ζαχαροπλαστείο-lounge bar στον λιμένα της Αλεξανδρούπολης.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook