Το Βενιζέλειο νοσοκομείο, και την ΔΟΥ Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα, όπου έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης συνοδευόμενος από Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδιασμού «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο κ. Κουκιαδάκης στο Βενιζέλειο νοσοκομείο είχε συναντήσεις με την Υποδιοικητή Ευαγγελία Παραγιουδάκη, όπως επίσης με την διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων, παρουσία των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Γιώργου Πιτσούλη (Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης) Δημήτρη Σαρρή, Γιώργου Αλεξάκη, Πόπης Δασκαλάκη Λάμπρο Βαμβακά, Ιωάννα Στεφανάκη, Ιωάννη Καλαντζάκης, Νίκο Συριγωνάκη, Νίκο Μαυροματάκη.

\"\"

Το θέμα της επέκτασης του Βενιζελείου νοσοκομείου, με την κατασκευή της νέας πτέρυγας, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια μέσω ΕΣΠΑ με 20 εκ. ευρώ, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης. Σήμερα το έργο βρίσκεται στο στάδιο των εσκαφών με την επιτήρηση της αρχαιολογικής υπηρεσίας, και στόχος είναι να δημοπρατηθεί σύντομα η 2η φάση του έργου.

\"\"

Με το σωματείο εργαζομένων συζητήθηκαν τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου επεσήμανε ότι θα στηρίξει τα αιτήματα τους τόσο στο Υπουργείο Υγείας όσο και στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Δεύτερος σταθμός της επίσκεψης η ΔΟΥ Ηρακλείου όπου υπήρξε συνάντηση με τον διευθυντή της εφορίας Μανόλη Ρολάκη, αλλά και αντιπροσωπεία των εργαζομένων. Η συζήτηση επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων, στο μεγάλο πρόβλημα του κυκλοφοριακού που υπάρχει στη Λ. Κνωσού λόγω της λειτουργίας της εφορίας και του Βενιζελείου νοσοκομείου.

Για το θέμα ο κ. Κουκιαδάκης ανέφερε, ότι, υπάρχουν σκέψεις για την κατασκευή ενός νέου δρόμου στην περιοχή που θα συνδέει την Κνωσού με την εθνική οδό, γεγονός που θα αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά σε μεγάλο βαθμό την περιοχή.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook