Γιατί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τους συμπολίτες μας.

Να σταθούμε αλληλέγγυοι προς τις οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας.
Να στηρίξουμε τους άνεργους με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ευκαιρίες για επάνοδο στην αγορά εργασίας.
Να φροντίσουμε τους ηλικιωμένους και όσους χρειάζονται ισχυρή κοινωνική προστασία
Να δημιουργήσουμε μια καλύτερη προοπτική για τα παιδιά και τους νέους ,για να αξιοποιήσουν όλες τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

Γιατί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τον τόπο μας.

Αξιοποιώντας τον πλούτο της κρητικής γης και τα ασύγκριτης ποιότητας προϊόντα μας.

Δίνοντας ουσιαστικές ευκαιρίες στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό μας, αναπτύσσοντας τον τουρισμό σε νέους άξονες με μεγαλύτερη ωφέλεια για την τοπική οικονομία, υποστηρίζοντας τα διεθνώς καταξιωμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα για νέα επιτεύγματα αριστείας και καινοτομίας.

Δημιουργώντας οργανικές θέσεις εργασίας σε διαχρονικούς αλλά και νέους κλάδους της οικονομίας, μειώνοντας τις ανισότητες στην ανάπτυξη μεταξύ διαφορετικών περιοχών της Κρήτης με καλύτερη κατανομή πόρων και έργων.

Προωθώντας επιτέλους τα μεγάλα έργα που επί δεκαετίες σχεδιάζονται, αλλά δεν ολοκληρώνονται!

Γιατί η Κρήτη και οι Κρητικοί αξίζουν περισσότερα.

Να γίνουμε αρωγοί στην νέα αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας.

Να γίνουμε φάρος ευημερίας στην νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Για να γίνουν όλα αυτά όμως , η Περιφέρεια δεν μπορεί να είναι απλός παρατηρητής, αλλά πραγματικός συμπαραστάτης και καταλύτης της βιώσιμης ανάπτυξης. Στην εποχή της κρίσης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μια απλή διαχείριση. Χρειαζόμαστε στρατηγικό σχέδιο, συλλογική δουλειά και ουσιαστική προσήλωση στους στόχους μας.

Η επόμενη περίοδος για την Περιφέρεια είναι κρίσιμη. Δεν πρέπει να αφήσουμε την Κρήτη να χάσει το τρένο της ανάπτυξης. Πρέπει να αξιοποιήσουμε δυναμικά το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020.

Οι λύσεις πρέπει να είναι ΡΙΖΙΚΕΣ και ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ.

Στις εκλογές του Μάη, ανατρέπουμε όλα εκείνα που μας πήγαν πίσω, όλα όσα δεν μας οδήγησαν δυναμικά μπροστά. Προσωπικά κάνω την δική μου ανατροπή, υποστηρίζοντας τον Συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με επί κεφαλής τον Σεραφείμ Τσόκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook