Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Λασιθιώτικο Κάλεσμα"

Δείτε εδώ τα ονόματα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννης Στεφανάκης σε επιστολή του αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι,

Με αφορμή την ολοκλήρωση της κατάρτισης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ», θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα στελέχη που με προθυμία και αγάπη για τα κοινά του τόπου μας, συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μας.

Με αίσθημα ευθύνης, οι ενεργοί πολίτες και το σύνολο των παραγωγικών δυνάμεων του οροπεδίου Λασιθίου, εκπροσωπούνται στο ψηφοδέλτιό μας, εκφράζοντας την αγωνία μας και δηλώνοντας την συμμετοχή στην χάραξη της πολιτικής για την επόμενη ημέρα.

Ευχαριστώ επίσης τους φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλάι μου και μοιράστηκαν το βάρος της προσπάθειας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το «ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ» βρίσκει απήχηση τόσο για την προσέγγιση όσο και την προοπτική και το όραμα για μια νέα Δημοτική Αρχή με μοναδικό προσανατολισμό την ευημερία του Οροπεδίου Λασιθίου.

Είμαι επίσης ιδιαίτερα υπερήφανος για το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες προτάσσουν το ευρύτερο κοινό καλό και το συμφέρον του τόπου, πάνω από το ατομικό, το προσωπικό και το εφήμερο όφελος. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων μας είναι 43,2 ετών. Ενώνουμε την Πείρα με την Πυρά! Αποτελούμε την ουσιαστική δυναμική και την βάση για δημιουργία και ανάπτυξη υγειών δράσεων σε όλες τις κατευθύνσεις.

Είμαστε έτοιμοι, ενωθήκαμε και προχωράμε.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους και καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση,
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ»
Ιωάννης Γεωργίου Στεφανάκης