Την αστυνομική Διεύθυνση Χανίων επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου ο Δήμαρχος Χανίων και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Σκουλάκης συναντήθηκε με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στα Χανιά. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Μανώλη Γεωργιακάκη, τον ταξίαρχο Περιφερειακής Ασφάλειας Κρήτης Γιώργο Σκανδαλάκη και τον διοικητή του τμήματος τροχαίας Χανίων Ιωάννη Βλαχάκη.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Μ. Σκουλάκης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του, τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης – τόσο στην πόλη όσο και στις περιαστικές περιοχές του Δήμου – ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους δημότες και επισκέπτες των Χανίων.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τα μέτρα αστυνόμευσης στα σημεία υψηλής τουριστικής επισκεψιμότητας της πόλης των Χανίων (Παλιά Πόλη, Ενετικό Λιμάνι, Πλ. 1866, Πλ. Δημοτικής Αγοράς, κ.α.), την αντιμετώπιση της επαιτείας και την καταπολέμηση του παραεμπορίου, την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και της παράνομης στάθμευσης και την αστυνόμευση στις περιαστικές περιοχές.

Όπως τόνισε ο Μ. Σκουλάκης «είναι επιτακτική η ανάγκη να εμπεδωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. η ευταξία στην πόλη των Χανίων, με αιχμή την αντιμετώπιση της παράνομης και αντικοινωνικής στάθμευσης αυτοκινήτων αλλά και της παράνομης κατάληψης κοινόχρηστου χώρου, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των κενών που άφησε πίσω της».

Από την πλευρά τους, τόσο ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Μανώλης Γεωργιακάκης, διαβεβαίωσαν τον κ. Σκουλάκη ότι παρά τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν σε ότι αφορά το προσωπικό, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ζητήματα που τέθηκαν στη συνάντηση και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας σε κάθε περιοχή του Δήμου.

Σημειώνεται ότι τον κ. Σκουλάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Ζεκάκη Σοφία, Καλογιαννάκης Γρηγόρης, Λειψάκης Δημήτρης, Λιονάκης Μανούσος, Λωλη-Λιμπινάκη Ελευθερία, Μαναρώλης Αντώνης, Ντερμανάκη Χαρίκλεια, Ξυνίδης Νίκος, Σταυρουλάκης Παντελής, Κάτσουνας Σωτήρης και Διδασκάλου – Δεληογλάνη Ανδριάνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook