Τη στήριξη του πολιτών του Αποκόρωνα στο συνδυασμό «ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ» Ε.Δ.Δ.Α, ζητούν με κοινή επιστολή τους οι τέως Δήμαρχος Αρμένων κ. Πέτρος Βλαχάκης, ο τέως αντιδήμαρχος δήμου Αρμένων, ο κ. Νικόλαος Καντεράκης, ο Βαρδής Καραδάκης και ο κ. Γιώργος Μουσουράκης, οι οποίοι εξηγούν ταυτόχρονα τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό.

Πιο συγκεκριμένα ηαναφέρουν:

Θεωρούμε χρέος μας έπειτα από τις παροτρύνσεις πολλών συνδημοτών μας και ειδικά του πρώην Δήμου Αρμένων, να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία προκειμένου να σταματήσει πια το φαινόμενο της εγκατάλειψης της περιοχής μας. Γιατί εδώ και τριάμισι χρόνια η περιοχή έχει «βουλιάξει» αν και σαν τέως Δημοτική αρχή του Δήμου Αρμένων είχαμε παραδώσει έτοιμα έργα με εγκεκριμένες μελέτες και χρηματοδοτήσεις, όπως:

Α) Τουριστικό καταφύγιο Καλυβών (εντεταγμένο στο εθνικό χωροταξικό)
Β) πολεοδόμηση Κοιλιάρη.
Γ) Κόμπακτ βιολογικός στο Στύλο.

Το μόνο που έγινε ήταν οι μελέτες να μπουν στο συρτάρι και οι χρηματοδοτήσεις να χαθούν.

Αυτό που κατάφερε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αποκορώνου είναι να δυσφημίσει τα νερά και τις πηγές του Στύλου και να υποβαθμίσει γενικότερα την περιοχή μας. Ακόμη και για τις λακκούβες, περιμένουμε το καρναβάλι για να επιδιορθωθούν πρόχειρα.

Δυστυχώς ο Δήμος Αποκορώνου έγινε συνώνυμο του ΑΠΕΝΤΑΧΘΕΙ (το έργο), αφού κανένα δημοπρατημένο έργο για την περιοχή μας δε φέρει το όνομα του δήμου τα τελευταία χρόνια.

Για όλα τα παραπάνω, σαν ενεργοί πολίτες και δημότες του Δήμου Αποκορώνου αξιοποιώντας την εμπειρία και τις γνώσεις μας με στόχο την δημιουργικότητα, επιθυμούμε να συνδράμουμε στην ισόρροπη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας. Δεν το κρύβουμε πως χρειάζεται μια έντονη προσπάθεια για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο, να αλλάξουν νοοτροπίες, να αφήσουμε πίσω τα λάθη και τις παραλήψεις του παρελθόντος και να κοιτάξουμε το μέλλον. Αυτό δεν γίνεται με την λογική της απλής διαχείρισης που επικράτησε μέχρι τώρα, αλλά με μια εντελώς διαφορετική πολιτική νοοτροπία και κυρίως με έναν νέο Δήμαρχο.

Έναν Δήμαρχο με φρέσκιες ιδέες, με αποδεδειγμένες τεχνικές γνώσεις, έναν Δήμαρχο συνεργάσιμο και με εμπειρία διοίκησης, έναν Δήμαρχο που έχει καταξιωθεί από το έργο του και όχι από τα λόγια του.

Εμείς πιστεύουμε ότι αυτός που μπορεί να υλοποιήσει τις προσδοκίες των Αποκορωνιωτών δεν είναι άλλος από τον Προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών-τμήμα Μελετών του Δήμου Χανίων κ. ΤΡΟΥΛΛΑΚΗ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ.

Αγαπητοί συνδημότες ζητάμε την στήριξη σας και την στήριξη του συνδυασμού μας «ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ» Ε.Δ.Δ.Α, για μια νέα αρχή που θα διαθέτει όραμα, πρόγραμμα, θέληση και ανιδιοτέλεια. Για μια νέα αρχή που θα έχει μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη του δήμου μας και όχι τα ψηφαλάκια για την επομένη πενταετία.

Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι ποιος υπόσχετε αλλά ποιος μπορεί να υλοποιήσει όλες τις υποσχέσεις, πράγμα που εν πολλοίς εξαρτάται από την προσωπικότητα και τις γνώσεις τόσο του υποψήφιου Δημάρχου όσο και των συνεργατών του.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
Τέως Δήμαρχος Αρμένων
Βλαχάκης Πέτρος
Τέως αντιδήμαρχοι δήμου Αρμένων
Καντεράκης Νικόλαος
Καραδάκης Βαρδής
Μουσουράκης Γεώργιος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook