​Μετά την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη την Κυριακή σε λούνα παρκ του Ελληνικού όπου σκοτώθηκε ένα 13χρονο αγοράκι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του, έρχεται μια νέα καταγγελία να προκαλέσει ερωτήματα…

Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν στη Χίο, εταιρία με την ίδια επωνυμία είχε στήσει λούνα παρκ όπου είχε γίνει κι άλλο ατύχημα με ένα 8χρονο κοριτσάκι, όπου ευτυχώς είχε σπάσει μόνο το πόδι του σε φουσκωτή τσουλήθρα!

Ο Αντιδήμαρχος της Χίου, Παντελής Στεφάνου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του 13χρονου.

«Όπως γνωρίζετε δεν είμαστε εμείς η αδειοδοτούσα αρχή για αυτά τα παιχνίδια και τα λούνα παρκ, αδειοδοτούνται απευθείας από ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, εμάς μας είχε προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά πριν του δώσουμε την έγκριση για να μπει σε ένα προστατευμένο και περιφραγμένο χώρο, προκειμένου να υπάρχει περισσότερη ασφάλεια. Παρ’ όλα αυτά τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων συνέβη το ατύχημα με ένα κορίτσι 8 ετών, το οποίο στην φουσκωτή τσουλήθρα έσπασε το πόδι του. Ένα ατύχημα το οποίο μας αιφνιδίασε. Αμέσως μετά έλαβε την εντολή να αποχωρήσει και έφυγε μετά από δυο ημέρες και βεβαίως την ρητή εντολή να μην επιστρέψει στο νησί, εφόσον εκτιμήσαμε ότι παρά τα έγγραφα κάποιες συνθήκες ασφαλείας δεν ήταν όπως έπρεπε στο λούνα παρκ» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος.

Μάλιστα είπε πως στο συγκεκριμένο ατύχημα οι γονείς της 8χρονης κατήγγειλαν πως δεν υπήρχε σωστή ρύθμιση στην πίεση του αέρα της φουσκωτής τσουλήθρας, με αποτέλεσμα να ήταν πολύ πιο φουσκωμένη από όσο έπρεπε.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook