Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού \”Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας\”, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Σταύρο Ξυλούρη, ανακοίνωσε ο συνδυασμός.

Δείτε εδώ όλα τα ονόματα

Σε μήνυμά του προς τους πολίτες του δήμου Γόρτυνας, ο κ. Ξυλούρης αναφέρει:

Δημότισσες και Δημότες του δήμου Γόρτυνας.

επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσω ότι πολίτες με αγάπη για το τόπο, νέοι στα χρόνια ή και στη ψυχή, πήραμε την πρωτοβουλία και δημιουργήσαμε μια νέα Δημοτική Κίνηση στο Δήμο μας που θα μετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο συνδυασμός μας στελεχώνεται ήδη από έμπειρους δημοτικούς συμβούλους με γνώση ως προς τη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και από δημότες που γνωρίζουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας και τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν στο δήμο μας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Είμαστε μια ομάδα δημοτών που συγκροτήθηκε από τις απαιτήσεις των καιρών και έχει σαν βασικό στόχο την αφύπνιση, ενεργοποίηση και συμμετοχή των συμπολιτών μας για τα θέματα που τους αφορούν.
Το τρίπτυχο διαφάνεια – συμμετοχή – σύνθεση θα αποτελέσει βασικό οδηγό της μελλοντικής πορείας μας.

Είμαστε μια ομάδα δημοτών που ενώθηκαν δημιουργώντας έναν υγιή οργανισμό χωρίς κομματικά χρίσματα (κρυφά ή φανερά), χωρίς δακτυλίδια και βραχιόλια διαδοχής, χωρίς συναλλαγές με κομματάρχες οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να περιφέρουν το σακούλι με τις ψήφους μας και να παζαρεύουν με αυτές νιώθοντας υπερήφανοι.

Είμαστε δημότες με διαφορετικές αφετηρίες και διαφορετικές διαδρομές, που μας ενώνει όμως η αγανάκτηση για το συγκεντρωτικό και προσωποπαγές μοντέλο αυτοδιοίκησης που προβάλλεται ως μονόδρομος μέχρι σήμερα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ:

– Σε όσους θέλουν να πάψει πια ο ιδιότυπος δημοτικός διχασμός που ταλαιπωρεί τον Δήμο μας.
– Σε όλους όσοι, βιώνοντας τις συνέπειες του μνημονίου που ταλανίζουν τη χώρα μας, έχουν συνειδητοποιήσει ότι εκτός από τη διεκδίκηση των πόρων που μας αναλογούν, πρέπει να βρούμε τους τρόπους να χρηματοδοτήσουμε τη δημιουργική ανάπτυξη του Δήμου μας.
– Σε όλους τους νέους, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες που θέλουν επιτέλους να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στον παραγωγικό σχεδιασμό του δήμου.
– Σε όσους από τους δημότες έχουν ιδέες, προτάσεις τις οποίες θέλουν να μοιραστούν και να παλέψουν για αυτές.
Δεν θα υποσχεθούμε πως έχουμε τους μαγικούς τρόπους για να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν έχουμε σπουδάσει σε καμία σχολή Δημάρχων και Αυτοδιοικητικών! Δεν ισχυριζόμαστε πως κομίζουμε τη σοφία στον Δήμο μας. Αυτό που μπορούμε όμως να εγγυηθούμε είναι πως θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με επιμονή, ήθος και εργατικότητα, να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που θα μας δείξετε.

Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε όλους εσάς τους πολίτες που, όπως κι εμείς, πιστεύετε ότι αξίζουμε μια άλλη ποιότητα ζωής, έναν καλύτερο Δήμο.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Ξυλούρης Σταύρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Γόρτυνας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook