Σιγουριά, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα απέπνεε η πρώτη συγκέντρωση των μελών του συνδυασμού της νίκης «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον», που συγκάλεσε σήμερα στο Καστέλλι ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. Η συγκέντρωση σηματοδοτούσε την επίσημη πλέον έναρξη του προεκλογικού αγώνα του πλήρους, ανανεωμένου και διευρυμένου ψηφοδελτίου του συνδυασμού, που αποτελεί την ήρεμη δύναμη για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Στην ομιλία του στους υποψηφίους του συνδυασμού ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Καλογεράκης, προχώρησε σε ένα συνοπτικό απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής στη διάρκεια της τριετίας, που βασίστηκε στην ενότητα, την οργάνωση και λειτουργία του νέου Δήμου, την εξυγίανση των οικονομικών, τον προγραμματισμό σημαντικών έργων υποδομής και την έμφαση στην κοινωνική πολιτική.

Παράλληλα, ο κ. Καλογεράκης στηλίτευσε την παντελή απουσία της αντιπολίτευσης από όλα τα κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται με την περιοχή, αφού όχι μόνο δεν κατέθετε θέσεις και προτάσεις, αλλά ήταν συστηματικά απούσα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καλογεράκης, αφού ευχαρίστησε θερμά τους υποψηφίους που τιμούν το συνδυασμό της νίκης «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον, κάλεσε σε συστράτευση, τονίζοντας το στόχο για καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης και επεσήμανε ότι η παράταξη αγωνίζεται συλλογικά, προτάσσοντας τον τόπο και τους κατοίκους του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook