Την ευκαιρία να \”τσεκάρει\” ποδοσφαιριστές από την Κ20 του Πλατανιά είχε τη Δευτέρα (28/04) ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Οι Σπύρος Κολομπάκης, Γιάννης Μπουρμπάκης, Θέμης Πατρικάκης, Κώστας Τσίτας και Νίκος Χαλκιαδάκης συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση, που έγινε στο Μάλεμε. 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς αναμένεται να κάνει επαγγελματίες κάποια παιδιά από Κ20 και Κ17 που έχουν δείξει ότι έχουν τα φόντα για να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα. 

Η ενημέρωση για την προπόνηση:
Με τον Άγγελο Αναστασιάδη να «βλέπει» ποδοσφαιριστές από την Κ20 του Πλατανιά πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, η προπόνηση της Χανιώτικης ομάδας.
Ειδικότερα, στην προπόνηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, και οι νεαροί Κολομπάκης, Μπουρμπάκης, Πατρικάκης, Τσίτας και Χαλκιαδάκης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ναζλίδης, που επανέρχεται σταδιακά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και οι Ζαραδούκας, Μενδρινός, Φαΐσκα, εξαιτίας ενοχλήσεων.
Θεραπεία ακολουθούν οι Ζουμπουλάκης, Τέτε.
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18.00, στο Μάλεμε.


Στο \”μικροσκόπιο\” ο Καπνίδης

\"\"

Σύμφωνα με το marcasl.blogspot.gr ο προπονητής του Πλατανιά θα δοκιμάσει στο φιλικό της Τετάρτης (30/04) με τον Εργοτέλη τον Αντώνη Καπνίδη, που ήταν από τους παίκτες που \”διασώθηκαν\” από τη φετινή Καβάλα. 

Ο 21χρονος επιθετικός (γενν. 15/09/1992) είχε με τους \”Αργοναύτες\” 23 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook