Τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας» για την επόμενη πενταετία παρουσίασε, την Κυριακή 27 Απριλίου το απόγευμα, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Χανίων, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, παρουσία του συνόλου των υποψηφίων συμβούλων, μελών και φίλων του συνδυασμού.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο Μ. Σκουλάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο που έχει γίνει στο Δήμο Χανίων τα τελευταία τρία χρόνια τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «είμαστε περήφανοι για το έργο που ως Δημοτική Παράταξη καταφέραμε να πετύχουμε, επιλύοντας ζητήματα που «λίμναζαν» επί χρόνια θέτοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για την αναπτυξιακή υπέρβαση των Χανίων και όλα αυτά εν μέσω ενός δυσμενούς οικονομικού – και όχι μόνο – περιβάλλοντος».

\"\"

Παράλληλα κάλεσε όλους τους υποψήφιους να γίνουν «κήρυκες» αυτού του σημαντικού έργου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι δημότες αναγνωρίζουν το έργο μας και στηρίζουν ενεργά την προσπάθεια μας για ένα Δήμο πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα».

Όσον αφορά τις βασικές προγραμματικές προτεραιότητες του συνδυασμού «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας» αυτές αφορούν:

1. την περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας, καινοτομίας και αποτελεσματικότητας του Δήμου.
2. τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου με έργα και παρεμβάσεις ουσίας, για τη βελτίωση των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
3. τη βελτίωση της καθημερινότητας στις περιαστικές περιοχές του Δήμου.
4. την ακόμα μεγαλύτερη ενδυνάμωση του τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής για τη στήριξη όλων των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
5. την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών παιδείας, δια βίου μάθησης, πολιτισμού και αθλητισμού.
6. την ουσιαστική στήριξη της τοπικής οικονομίας με στοχευμένες πρωτοβουλίες για τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση και τον πρωτογενή τομέα.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook