Στην 4η θέση της γενικής κατάταξης του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ τερμάτισαν τα κορίτσια συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με την 4η θέση στη γενική κατάταξη και την κατάκτηση δύο μεταλλίων συνοδεύτηκε η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ συγχρονισμένης κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή έως και την Κυριακή (25-27/4) στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα πρόσθεσαν έτσι νέες εξαιρετικές επιδόσεις στο ενεργητικό τους αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν αλλά και πως αποτελούν το μέλλον του αθλήματος τόσο για το Ναυτικό Όμιλο όσο και για την ελληνική συγχρονισμένη κολύμβηση.
Ο Ν.Ο.Χ. έλαβε μέρος στους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν 13 σωματεία, με 19 κορίτσια, παρουσιάζοντας ένα πλήρες πρόγραμμα με συμμετοχή σε όλα τα αγωνίσματα. Καλύτερη επίδοση ψηφίστηκε αυτή στο αγώνισμα του Highlight, που κέρδισε τη 2η θέση ενώ στο Combo τα κορίτσια κατετάγησαν τρίτες, με αποτέλεσμα να κερδίσουν το χάλκινο μετάλλιο.
Την επιτυχημένη παρουσία του Ν.Ο.Χ. συμπλήρωσαν η 4η θέση στο Σόλο από τη Γιάννα Γκεοργκίεβα και στο Ντουέτο το οποίο συνέθεσαν η Γιάννα Γκεοργκίεβα με την Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη και η 5η θέση που κέρδισε το Ομαδικό.
Η βαθμολογία του Ν.Ο. Χανίων στη γενική κατάταξη ήταν 221 βαθμοί, με το Ναυτικό Όμιλο Βόλου Αργοναύτες ν’ αναδεικνύεται πρωταθλητής με 277. Στη 2η θέση κατετάγη ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 240 και στην 3η ο ΑΝΟ Αργυρούπολης με 224 βαθμούς.  
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για το Ν.Ο. Χανίων ήταν τα εξής:

Σόλο

4η θέση

Γιάννα Γκεοργκίεβα 81,6835 βαθμοί.

12η θέση

Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη 74,6962β.

Ντουέτο

4η θέση

Γιάννα Γκεοργκίεβα – Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη (αναπληρωματική Αφροδίτη Τσιαούση) 80,8557β.

Combo

3η θέση

Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Νεφέλη Κατερίνα Μπαδογιάννη, Μαρία Ελένη Βοζινάκη, Μαρία Βοζινάκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Αθηνά Μαρία Μαρκουλάκη, Ολίνα Κουργιαντάκη, (αναπληρωματική Μαργαρίτα Γεωργία Σκαράκη) 82.2000β.

Ομαδικό

5η θέση

Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Νεφέλη Κατερίνα Μπαδογιάννη, Μαρία Ελένη Βοζινάκη, Μαρία Βοζινάκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, (αναπληρωματική Μαργαρίτα Γεωργία Σκαράκη) 78.1122β.

Highlight

2η θέση

Βιολέτα Ζουζούνη, Αναστασία Παπασηφάκη, Κατερίνα Κοκολογιάννη, Αθηνά Μαρία Μαρκουλάκη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Αριάδνη Μαλινδρέτου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Ολίνα Κουργιαντάκη, Στέλλα Μαυρομμάτη, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη 81.7667β. 

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook