Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα, της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014 με σύνθημα : «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», με τις παρακάτω πολιτικές συγκεντρώσεις.

– Τρίτη 29/4 στις 7μμ, στην πλατεία της Φορτέτσας, με ομιλητές τον Συντυχάκη Μανόλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και τον Δημήτρη Βρύσαλη υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

– Τετάρτη 30/4, στις 7μμ, στην πλατεία Δειλινών, με ομιλητές το Στέλιο Ορφανό, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και την Κοκοσάλη Μαρία , υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Ηρακλείου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

– Παρασκευή 2/5, στις 7.30 μμ στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό, με ομιλητή το Μανόλη Συντυχάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και το Γωνιανάκη Γιάννη , υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

– Δευτέρα 5/5, στις 7.00 μμ στην πλατεία του Ατσαλένιου με ομιλητές το Στέλιο Ορφανό , υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης , και το Μανόλη Συντυχάκη , υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, με τη Λαϊκή Συσπείρωση».

– Δευτέρα 5/5, στις 7μμ στον Άγιο Σύλλα, με ομιλητή τον Νταγκουνάκη Γιώργο , υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook