Για την ανανέωση της συνεργασίας, το νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε αλλά και την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Εργοτέλη, αναφέρθηκε ο Μάριο Χίμπλινγκερ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου: 
Για το νέο συμβόλαιό του με τον Εργοτέλη… 
«Είμαι χαρούμενος, που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον Εργοτέλη, την ομάδα που υπηρετώ τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα συναισθήματα μου για τον Εργοτέλη και τους ανθρώπους του είναι πολλά και η ικανοποίηση μου μεγάλη που θα μείνω στο Ηράκλειο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μαζί με εμένα περνάει υπέροχα και η οικογένεια μου στο Ηράκλειο και γιʼ αυτό η απόφαση μου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Θα είμαι ευτυχισμένος να κλείσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη». 
Για τους στόχους που έχει με την ομάδα…
«Ο στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο Ηράκλειο είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να καταφέρνει να επιτυγχάνει τους στόχους της. Με ενδιαφέρει να δίνω το 100% για την ομάδα σε κάθε προπόνηση σε κάθε παιχνίδι βοηθώντας, όσο μπορώ, την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Εργοτέλης έχει πολύ σοβαρή διοίκηση και έναν πρόεδρο, ο οποίος έχει κρατήσει τόσα χρόνια στην ομάδα ένα προπονητή, αφήνοντας τον να δουλέψει όπως θέλει. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά και η δουλειά που γίνεται στην ομάδα πολύ καλή». 
Για τους φιλάθλους της ομάδας…
«Θέλω από τους φιλάθλους μας να συνεχίσουν να μας προσφέρουν την αγάπη τους και εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε και για αυτούς. Πρέπει να πω ότι η συμπεριφορά τους είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι τη νέα σεζόν θα έρθουν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook