Σύμφωνα με τους ανθρώπους της μόδας η Gigi είναι το αντίπαλο δέος της ζουμερής Kate Upton, η οποία φαίνεται να χάνει σιγά σιγά το θρόνο της.

Φορώντας ένα λευκό σορτσάκι, μαύρο τοπ που άφηνε ακάλυπτη τους άψογους κοιλιακούς της και μαύρα ψηλοτάκουνα εμφανίστηκε η Gigi Hadid στα 2014 Radio Disney Music Awards που έγιναν πριν από λίγες μέρες στο Λος Αντζελες.

\"\"

Η 19χρονη κόρη της ηθοποιού Yolanda Hadid και του Παλαιστίνιου μεσίτη Mohamed Hadid, Gigi, είναι μοντέλο, γνωστή από τις καυτές φωτογραφήσεις της στο δημοφιλές περιοδικό «Sports Illustrated». Σύμφωνα με τους ανθρώπους της μόδας η Gigi είναι το αντίπαλο δέος της ζουμερής Kate Upton, η οποία φαίνεται να χάνει σιγά σιγά το θρόνο της.

\"\"

Η Gigi ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στην ηλικία των 2 ετών όταν την είδε ο Paul Marciano της Guess και ζήτησε από τους γονείς της να πρωταγωνιστήσει στις διαφημιστικές καμπάνιες για τη σειρά Baby Guess. Το 2011 η 19χρονη έκανε το ντεμπούτο της και ως ηθοποιός παίζοντας στην ταινία μικρού μήκους «Virgin Eyes», υποδυόμενη την Andrea.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook