Υποθέσεις ναρκωτικών απασχολούν το τελευταίο διάστημα, διαρκώς την Αστυνομία του Ηρακλείου. Δύο από αυτές κατέληξαν σε συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, συνελλήφθησαν, μεσημβρινές ώρες, χθες Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν. Ηρακλείου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 45 χρονών, για παράβαση *Κώδικα Νόμων για τα Ναρκωτικά*.
Ειδικότερα, έπειτα από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ότι ο 55χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης.
Μεσημβρινές ώρες χθες (23-01-2011) εντοπίσθηκε ο 55χρονος,να εξέρχεται από την οικία του και να έρχεται σε επαφή με τον 45χρονο, τον οποίο και προμήθευσε με ποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Οι Αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας ακινητοποίησαν τον 45χρονο και σε σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε μία [1] ποσότητα ηρωίνης σε νάιλον μ.β. (0,4) γραμμ.

Στη συνεχεία πραγματοποιήθηκε νομότυπη κατ\’ οίκον έρευνα στην οικία του 55χρονου στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

– τέσσερα [4] δισκία ναρκωτικού φαρμάκου
– είκοσι τρία [23] υπόθετα ναρκωτικού φαρμάκου
– χρηματικό ποσό εννιακοσίων [900] ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών
-ένα [1] κινητό τηλέφωνο
-μία [1] νάιλον σακούλα από την οποία είχαν αφαιρεθεί κομμάτια προοριζόμενα για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών και σακούλες όμοιες με αυτή που είχε συσκευασθεί η ποσότητα που βρέθηκε στη κατοχή του 45χρονου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.., ιδιοκτησίας του 55χρονου, βρέθηκαν σακούλες όμοιες με τις ανωτέρω.

Η δεύτερη υπόθεση αφορούσε πιο \”αθώα\” ευρήματα και οδήγησε στη σύλληψη 28χρονου ημεδαπού τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και ώρα 01.40.

Η σύλληψη έγινε στο δ.δ. Βαγιωνιάς, του Δήμου Γόρτυνας, συνελλήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς, ύστερα από έλεγχο που έγινε στο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτ/το ιδιοκτησίας του 28χρονου, με την παρουσία και την συναίνεση του,  όπου και βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε ναρκωτική ουσία (χασίς) μεικτού βάρους δύο (2) γραμμαρίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook