Σε ανακοίνωση προς τους δημότες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχαρίας Καλογεράκης, επικεφαλής του συνδυασμού \”Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον\” αναφέρει τα εξής:
\”Μετά τη δημοσιοποίηση των υποψηφιοτήτων των συνδυασμών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας από όλους τους υποψηφίους και αναμένοντας την επίσημη ανακήρυξη από το πρωτοδικείο, καλούμε τους συνδημότες μας να ενημερωθούν για το έργο μας, αλλά και να πληροφορηθούν για το πλήρες, δυναμικό, ποιοτικό, ανανεωμένο και μαχητικό ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας, συγκρίνοντάς το με αυτά των άλλων συνδυασμών, εν όψει των εκλογών της 18ης Μαΐου.
Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των δημοτών, αλλά και στη νικηφόρα δυναμική που αναπτύσσεται μέσα από τον καθημερινό μας διάλογο με την κοινωνία, η οποία διαπιστώνει συνεχώς την αδυναμία κατάθεσης πειστικών επιχειρημάτων και δημιουργικών προτάσεων από την άλλη πλευρά.
Ευχόμαστε σε όλους τους συνδυασμούς να πραγματοποιηθεί ένας κόσμιος προεκλογικός αγώνας διαλόγου, με κανόνες πολιτικού πολιτισμού και σεβασμού των συνδημοτών μας, χωρίς αυτοκινητοπομπές, αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος, μακριά από ρυπάνσεις κάθε είδους. 
Ακρότητες, προκλήσεις, συκοφαντίες, υβριστικοί χαρακτηρισμοί και εντάσεις δεν έχουν θέση στην κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης που επιθυμούμε.
Ο τόπος μας είναι Τόπος με Μέλλον εφόσον υποστηρίζουμε κοινά οράματα και είμαστε όλοι ενεργά παρόντες στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Καλό αγώνα σε όλους.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook