Κίνησε γη κι ουρανό για να δει μετά από χρόνια τη μητέρα του. Αν κι ο ίδιος έφτιαξε τη ζωή του κι έκανε τη δική του οικογένεια, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την απουσία της.

Ο Τζορτζ ζει στις ΗΠΑ με τις δύο κόρες του, τον αδελφό του και τον πατέρα του. Ζουν όλοι μαζί κι αυτή που λείπει είναι η μητέρα του. Εκείνη ήταν από το Μεξικό, και ζούσε για περισσότερα από 20 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είχε δύο γιους. Ο ένας ήταν ο Τζορτζ κι ο άλλος είχε καταταγεί στον αμερικανικό στρατό.

Η Έσθερ, δε μένει πια στις ΗΠΑ, αλλά στη γενέτειρά της, το Μεξικό. Ο λόγος; Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγός της και πατέρας του Τζορτζ, κατέθεσε τα χαρτιά ώστε η Έσθερ να πάρει τη μόνιμη άδεια παραμονής στη χώρα. Τι συνέβη στην συνέχεια; Οι υπεύθυνοι όχι μόνο αρνήθηκαν να τη δώσουν, επιπλέον την έστειλαν πίσω στη χώρα της, στο Μεξικό. Μόνη μακριά από την οικογένειά της, τον άντρα, τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Εδώ και 7 χρόνια δεν μπορεί να τους επισκεφθεί ούτε για τουριστικούς λόγους. Ο Τζορτζ κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τη φέρει κοντά του. Τελευταία μάλιστα, μέσα από τα social media, το you tube και το facebook, ενημερώνει τον κόσμο για το τι ακριβώς συνέβη στη μητέρα του αλλά και σε ένα σωρό οικογένειες που χωρίστηκαν άδικα, λόγω του μεταναστευτικού νόμου.

Οι δύο γιοι κι οι εγγονές της τραγούδησαν στο σόου της Έλεν Ντε Τζενέρις και ζητούν από τον κόσμο να συμμετέχει στην εκστρατεία που οργάνωσαν μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης για να γυρίσει η Έσθερ πίσω.

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου:

mothersblog.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook