Η ΠΑΣΕΒΕ Ηρακλείου με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης των έργων στην οδό Μπαντουβά. Η ΠΑΣΕΒΕ ζητά την άμεση αποπεράτωση των έργων τονίζοντας ότι οι καθυστερήσεις αποβαίνουν σε βάρος των καταστηματαρχών της περιοχής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Ηρακλείου, η απελθούσα Δημοτική αρχή πράττει τα «δέοντα», είναι δηλαδή υπεύθυνη για σοβαρές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση παρεμβάσεων σε δρόμους που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα σε περιοίκους και καταστηματάρχες.

Με τον ίδιο τρόπο οδήγησαν (στην Παπαναστασίου, και στην Παρασκευοπουλου λόγο καθυστέρησης των έργων ανάπλασης αυτών των δρόμων), σε κλείσιμο πολλών καταστημάτων, σε απόγνωση τους κατοίκους των γύρω περιοχών, χρειάστηκε η έντονη παρέμβαση από την ΠΑΣΕΒΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να επανεκκινήσουν τα έργα και να ολοκληρωθούν στο τέλος με ατέλειες και ελλείψεις.

Η δημοτική αρχή, μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες «καθυστερήσεις» που δείχνουν την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται πολλές φορές η όλη αναταραχή που προκαλούν διαφόρου τύπου έργα σε διάφορες περιοχές που αδικαιολόγητα καθυστερούν, είτε με ευθύνη των εργολάβων είτε με ευθύνη της εποπτεύουσας υπηρεσίας του Δήμου.

Η ΠΑΣΕΒΕ καταγγέλλει τη Δημοτική αρχή για αυτή την τακτική που οδηγεί σε πολλές περιπτώσεις τους συναδέλφους σε κλείσιμο των καταστημάτων τους. Συμπαραστέκεται στη δίκαιη διαμαρτυρία των κατοίκων και των καταστηματαρχών της περιοχής και απαιτεί:

-Την άμεση αποπεράτωση των έργων ανάπλασης στην οδό Μπαντουβά

-Την απαλλαγή των καταστηματαρχών από τέλη ύδρευσης-αποχέτευσης για όλο το χρονικό διάστημα που διήρκεσαν και διαρκούν τα έργα, την αναδρομική επιστροφή μέσω των λογαριασμών ΔΕΗ-ΝΕΡΟΥ των ποσών που έχουν καταβληθεί.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook