To Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων στα Χανιά επισκέφτηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Χανίων, κ. Μανώλη Σταματάκη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του Ιδρύματος.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Τσόκας δήλωσε :

«Σήμερα με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκεφτήκαμε το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στα Χανιά, συζητήσαμε με τον διοικητή και το νοσηλευτικό προσωπικό και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι το τι συμβαίνει.

Υπάρχει ένας αριθμός ανθρώπων που κάνουν απίστευτες προσπάθειες για να ανταποκριθούν και να προσφέρουν στον συνάνθρωπο. Από την πλευρά την δική μας αυτό που η Περιφέρεια θα κάνει -και θα το κάνει, να είστε σίγουροι- είναι να απλώσει μια ομπρέλα προστασίας σε όλους τους ανήμπορους και θα ξεδιπλώσει μια κοινωνική πολιτική ώστε να μπορέσει τέτοιου είδους προβλήματα να τα αντιμετωπίσει.

Θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες σε κάθε καλή προσπάθεια που υπάρχει ώστε να μην είναι κανένας κρητικός μόνος του».

\"\"

Από την πλευρά του ο υποψήφιος αντιπεριφερειαρχης Χανίων, κ. Μανώλης Σταματάκης δήλωσε:

«Με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Σεραφείμ Τσόκα, επισκεφτήκαμε σήμερα το Ίδρυμα των χρόνιων παθήσεων της περιοχής μας για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα που έχει. Είδαμε τις προσπάθειες που καταβάλει το νοσηλευτικό προσωπικό για να μπορέσει να προσφέρει την βοήθεια που χρειάζονται οι συνάνθρωποι μας που νοσηλεύονται μέσα στο ίδρυμα αυτό. Γνωρίζοντας ακριβώς τα προβλήματα τους θα σταθούμε συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθεια που αυτοί κάνουν για να παρέχουν την βοήθεια που χρειάζεται στους συνανθρώπους μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook