Την Παρασκευή (02/05) ξεκινάει ο β\’ γύρος της α\’ φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, με τον Ν.Ο. Χανίων ΑΝEK LINES να στοχεύει σε μία θέση στην πρώτη δυάδα του Β\’ Ομίλου Αττικής, ώστε να βρεθεί στον Όμιλο Ανόδου.


Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Στη μάχη του β’ γύρου της α’ φάσης για το πρωτάθλημα της Α2 ρίχνεται την Παρασκευή (2/5) ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, στοχεύοντας να ολοκληρώσει το έργο το οποίο ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα στον Άλιμο και να εξασφαλίσει έτσι την παραμονή του στην κατηγορία. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που μετά το πέρας των τεσσάρων αγώνων τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον Όμιλο Ανόδου.

Η λογική λέει ότι η πρόκριση θα κριθεί στον αγώνα με την Ηλιούπολη που είναι προγραμματισμένος για τις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου (3/5) και με την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα να μοιράζεται με το αθηναϊκό συγκρότημα τη 2η θέση της βαθμολογίας. 

Ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα στο Νηρέα Γέρακα, για ν’ ακολουθήσει ο ΟΦΗ, η Ηλιούπολη και το Καλαμάκι το οποίο μετά το τέλος του α’ γύρου είναι στην 1η θέση με 10 βαθμούς έχοντας το προβάδισμα για πρόκριση. 

Η προετοιμασία της χανιώτικης ομάδας θα ολοκληρωθεί ανήμερα της έναρξης των αγώνων, με τον Ηλία Μαχαίρα να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Οδυσσέα Μπαριωτάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως ίσως προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ηλιούπολη. Επίσης και σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, αυτή τη φορά στη διάθεσή του θα είναι και ο Μπιτσάκης. 

Αναλυτικά, η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μπαριωτάκης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης, Παπαδόπουλος, Κεραμειανάκης, Μακράκης, Πισσαδάκης, Ακρωτηριανάκης, Παρασκουλάκης, Βιζυράκης, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης, Παπασηφάκης, Μυγιάκης, Χατζηιωάννου και Μπιτσάκης.  
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας θα τοποθετηθούν στον Όμιλο Καθόδου, με στόχο την παραμονή τους στην Α2. 

Η βαθμολογία μετά το τέλος του α’ γύρου και η οποία μεταφέρεται στον β’: 
1. Ν.Ο. Καλαμακίου 10 *
2. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 7 *
-. Ηλιούπολη 7 *
4. ΟΦΗ 2 *
5. Νηρέας Γέρακα 1 * 

Το πρόγραμμα του β’ γύρου:

1η αγωνιστική – Παρασκευή (2/5)
18:00 Ηλιούπολη – ΟΦΗ 
19:00 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES – Νηρέας Γέρακα
Ρεπό: Ν.Ο. Καλαμακίου

2η αγωνιστική – Σάββατο (3/5)
12:00 ΟΦΗ – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
13:00 Νηρέας Γέρακα – Ν.Ο. Καλαμακίου 
Ρεπό: Ηλιούπολη

3η αγωνιστική – Σάββατο (3/5)
18:30 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES – Ηλιούπολη
19:30 ΟΦΗ – Ν.Ο. Καλαμακίου 
Ρεπό: Νηρέας Γέρακα

4η αγωνιστική – Κυριακή (4/5)
10:00 Ηλιούπολη – Ν.Ο. Καλαμακίου
11:00 ΟΦΗ – Νηρέας Γέρακα
Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES

5η αγωνιστική – Κυριακή (4/5)
17:00 Ν.Ο. Καλαμακίου – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
18:00 Νηρέας Γέρακα – Ηλιούπολη 
Ρεπό: ΟΦΗ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook