Δείτε τον 64χρονο δήμαρχο του Άμστελβιν να θωπεύει τη 42χρονη βασίλισσα Μαξίμα η οποία χαιρετά το πλήθος δίπλα από το βασιλιά της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ – Διαψεύδει ο δήμαρχος και υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να έγινε κάτι τέτοιο.

Διαψεύδει το «βασιλικό χούφτωμα» που παρακολούθησαν στο You Tube δύο εκατομμύρια χρήστες ο δήμαρχος της πόλης Αμστελβιν, Φρεντ Ντε Γκράαφ, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ολλανδία για το παρατεταμένο κι ανάρμοστο άγγιγμά του στα καλοσχηματισμένα οπίσθια της βασίλισσας Μαξίμα. Η προκλητική και καθ ΄όλα απρεπής χειρονομία του Ντε Γκράαφ έγινε στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Ημέρα του Βασιλιά» και μάλιστα, ενώ δίπλα στη βασίλισσα, στεκόταν ο σύζυγός της και βασιλιάς της Ολλανδίας, Βίλεμ Αλεξάντερ. Η 42χρονη Μαξίμα δεν έδειξε να αντιδρά, πιθανότατα για να μην προκληθεί σάλος ωστόσο, το επίμαχο βίντεο ενοχοποιεί τον 64χρονο δήμαρχο.

Αν και ο ίδιος δεν παραδέχεται την κίνησή του ισχυριζόμενος πως δεν την θυμάται, το παρακάτω βίντεο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τον εκθέτει ανεπανόρθωτα. Ο 64χρονος δήμαρχος άδραξε την ευκαιρία για να επεξεργαστεί με το χέρι του την οπίσθια πλευρά της βασίλισσας της Ολλανδίας την ώρα που η ίδια χαιρετούσε αμέριμνη το πλήθος. Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, ο Κέβιν Ρόμπερσον ειναι ο κάτοχος του επίμαχου βίντεο που φρόντισε να ανέβει στο «YouTube» ξεμπροστιάζoντας τον δήμαρχο του Αμστελβιν. Ο Κέβιν, μάλιστα, ακούγεται να λέει στο βίντεο : «Της έπιασε τον κ…ο»!

Για την ολλανδική ιστοσελίδα «Joop», το βίντεο αποτελεί αδιάσειστο μάρτυρα των…προθέσεων του Φρεντ ντε Γκρααφ. Ο ίδιος, πάντως, μετά το σάλο που προκλήθηκε στη χώρα του έσπευσε να απορρίψει τις κατηγορίες ότι έβαλε…χέρι στα οπίσθια της Μαξίμα επισημαίνοντας ότι δεν θυμάται να έγινε κάτι τέτοιο. «Ξέρω πολύ καλά ότι μία τέτοια κίνηση, δεν είναι σωστή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Μέχρι, στιγμής, πάντως, η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας δεν έχει σχολιάσει το θέμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook