Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου που πραγματοποιεί κάθε χρόνο με επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, προς τιμήν του ιστορικού γεγονότος της Μάχης της Κρήτης.

Φέτος οι τέσσερις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νησιού με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιήσει το τουρνουά το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαΐου 2014 στο Ρέθυμνο.

Για την προετοιμασία του φετινού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Κώστας Θεοδοσάκης, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος ΕΠΣΗ Μανόλης Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης-υποδομών ΕΠΣΗ Βαγγέλης Παπαγγελής, και ο πρόεδρος μικτών ομάδων ΕΠΣ Λασιθίου Μιχάλης Παπαγεωργίου.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το Κρητικό ποδόσφαιρο, και τους νέους μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η αντιπροσωπεία των τεσσάρων ΕΠΣ του νησιού εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Περιφερειάρχη που η Περιφέρεια βρίσκεται δίπλα στο Κρητικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook