Σε μια εξαιρετική εκδήλωση που έγινε χθες το απόγευμα στο Πολύκεντρο Νεολαίας, η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ηρακλείου «Δύναμη Πολιτών» απέδειξε γιατί οι συμμετοχικές διαδικασίες είναι μεταξύ των κορυφαίων προτεραιοτήτων της.

Στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δύναμη Πολιτών» κ. Γιάννης Αναστασάκης, παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού κ. Βασίλη Λαμπρινού συμμετείχε πλήθος δημοτών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα φιλοσοφία που εισάγει στα δημοτικά πράγματα η «Δύναμη Πολιτών».

Το σύνολο των στελεχών της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης συνθέτουν μια αποτελεσματική και συμπαγή ομάδα νίκης που θα υλοποιήσει στο έπακρον ένα καινοτόμο πρόγραμμα προς όφελος της κοινωνίας!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της διαβούλευσης με την κοινωνία ακούστηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και προβληματισμοί για τον Δήμο Ηρακλείου όπως τον οραματίζεται η «Δύναμη Πολιτών» και οι δημότες. Αναλύθηκαν επιμέρους ζητήματα αναφορικά με το συνολικό σχέδιο διαχείρισης και ανάπτυξης του δήμου Ηρακλείου, την αναβάθμιση του ρόλου των πολιτών στις συμμετοχικές διαδικασίες και την ανάδειξη της κοινωνικής πολιτικής και της καθημερινότητας ως άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει η «Δύναμη Πολιτών» από την επομένη κιόλας των εκλογών!

\”Παρουσιάζουμε το όραμα μας και τα στελέχη μας, εξηγούμε τις θέσεις μας, ακούμε τους πολίτες και κερδίζουμε.
Το Ηράκλειο αξίζει περισσότερα!\”, καταλήγει η νακοίνωση της \”Δύναμης Πολιτών\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook