Μια όμορφη μουσική εκδήλωση για την προμήθεια του βασικού παιδικού εμβολιασμού ανασφάλιστων και άπορων παιδιών στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 6 Μαΐου 2014 στις 8.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ, στο πλαίσιο του 41ου Πανελληνίου Νοσηλευτικού Συνεδρίου της ΕΣΝΕ. Συνέδριο με το οποίο προωθείται η νέα γνώση των σύγχρονων νοσηλευτικών προσεγγίσεων, αλλά παράλληλα προβάλλεται και ο κοινωνικός χαρακτήρας του έργου των Νοσηλευτών-τριών.

Η εκδήλωση για τον σημαντικό αυτό σκοπό, στην οποία προσκαλούνται να υποστηρίξουν με τη συμμετοχή τους οι πολίτες, διοργανώνεται με την υποστήριξη της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και της ΕΝΕ Κρήτης.

Πρόκειται για μια μεγάλη μουσική συνάντηση στην οποία αφιλοκερδώς συμμετέχουν και τραγουδούν για τα παιδιά της Κρήτης και το βασικό τους εμβολιασμό, προσφέροντας την αγάπη τους και μήνυμα ελπίδας, οι Κρητικοί καλλιτέχνες:

Βασίλης Σταυρακάκης μαντολίνο-φωνή, με τους Μιχάλη Μπελιβάνη στη λύρα, Αντώνη & Γιώργο Σταυρακάκη στο λαούτο και Γιώργος Παπαδάκης στη λύρα, με τους Δημήτρη & Μηνά Παπαδάκη στο λαούτο.

Το συγκρότημα «ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ» με τους Σάκη Σακελλαρίδη στο μπουζούκι- λαούτο- φωνή, Λευτέρη Τζαγκαράκη στη λύρα-κρουστά- φωνή, Γιάννη Κορίνθιο στην κιθάρα-φωνή, Βαγγέλη Ακριβό στα κρουστά και Αλεξάνδρα Βεργαδή στη φωνή, που πάνω σε μουσικούς πειραματισμούς, παντρεύουν την κρητική λύρα με το μπουζούκι σε μια αρμονική συνύπαρξη στην τόσο πλούσια μουσική παράδοση του τόπου μας και
η Τζούλι Ναούμ που ανοίγοντας την εκδήλωση με την κιθάρα και τη φωνή της θα μας ξεναγήσει στο Ελληνικό τραγούδι.

Στην εκδήλωση επίσης συμμετέχει και θα χορέψει, ομάδα παιδιών του Λαογραφικού Ομίλου Λ.& Μ. Χνάρη.

Τιμή εισόδου: 5€

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης επίσης ευγενικά παραχωρήθηκε από τον κ. Κ. Χατζάκη και το Κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ Ηράκλειο.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προμήθεια και τον βασικό εμβολιασμό των ανασφάλιστων και άπορων παιδιών όλης της Κρήτης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook