Τον δρόμο του επαναπατρισμού φαίνεται ότι θα πάρει, με βάση τουλάχιστον τα δημοσιεύματα από Κύπρο, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης.
Ο διεθνής Κύπριος γκολκίπερ, που είχε 32 συμμετοχές φέτος στη Super League, φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά για την επιστροφή του στην Ομόνοια και με βάση το omonoianea.com περιμένει το \”ναι\” του Πλατανιά για την ελευθερία του.
Η σχετική δημοσίευση:

«Σε προφορική συμφωνία έχουν έρθει, Αντώνης Γιωργαλλίδης και ΟΜΟΝΟΙΑ, προκειμένου ο κύπριος τερματοφύλακας να αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή για τον άσο. Η πολύ καλή σχέση που έχει με τους Κώστα Καϊάφα και Δώρο Σεραφείμ βοήθησε ώστε να προκύψει η συμφωνία στο οικονομικό, ενώ και η επιθυμία του ιδίου να επιστρέψει με την οικογένεια του στο νησί τον φέρνουν και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος».
Ουσιαστικά αυτό που έμεινε ώστε να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε γραπτή συμφωνία είναι να μείνει ελεύθερος από τον Πλατανιά. Τις επόμενες μέρες ο παίκτης θα έχει συζήτηση με την διοίκηση της κρητικής ομάδας για να λύσει τη συνεργασία του και όπως ο ίδιος πιστεύει, δεν θα σταθούν εμπόδιο αφού είναι επιθυμία και του ιδίου να αποχωρήσει, ώστε ενταχθεί ξανά στην ομάδα μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook