Σε επιστολή – απάντησή του προς τον σύλλογο \”Κύτταρο Χαλέπας\”, ο συνδυασμός \”Χανιά-Μαζί για τον Δήμο μας\” με επικεφαλής, τον νυν και υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων κ.Μανώλη Σκουλάκη, αναφέρει τα εξής:
\”Σε απάντηση της πρότασης σας σχετικά με τη διεξαγωγή «προεκλογικού debate» με τους υποψηφίους δημάρχους Χανίων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η δημοτική παράταξη «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας» έχει καταθέσει μια σειρά δημόσιων προτάσεων προς όλους τους υποψήφιους Δημάρχους (και η οποία δημοσιεύτηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο) σχετικά με «την υιοθέτηση κοινών κανόνων κατά την προεκλογική περίοδο» και ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με το “δημόσιο διάλογο μεταξύ των Δημοτικών Συνδυασμών”.
Με δεδομένο το εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα που υπολείπεται μέχρι τις εκλογές της 18ης Μαΐου, τις υποχρεώσεις του εν ενεργεία Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Μ. Σκουλάκη και το πρόγραμμα προεκλογικών δραστηριοτήτων και δράσεων του συνδυασμού «Χανιά Μαζί για το Δήμο μας», όπως αυτό έχει ήδη διαμορφωθεί, σας ενημερώνουμε – και εγγράφως – ότι ο υπ. Δήμαρχος Μ. Σκουλάκης δεν θα συμμετάσχει στο «προεκλογικό debate» που διοργανώνετε (όπως διαφημίζεται σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα) καθότι έχει ήδη – εδώ και μέρες – προγραμματισθεί , για την συγκεκριμένη ώρα και μέρα, επίσκεψη του συνδυασμού μας και συναντήσεις με κατοίκους και φορείς της Δημ. Ενότητας Ελ. Βενιζέλου. 
Επιπροσθέτως σας γνωστοποιούμε ότι όσον αφορά στον συνδυασμό μας, έχει αποφασισθεί η συμμετοχή του υπ. Δημάρχου σε μία οργανωμένη συζήτηση (debate) σε επίπεδο υποψηφίων Δημάρχων ανά τηλεοπτικό σταθμό, στις οποίες και θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η διασφάλιση αντικειμενικών όρων αντιμετώπισης όλων των συμμετεχόντων και η τήρηση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Τέλος, σας πληροφορούμε ότι ο συνδυασμός μας έχει ήδη προγραμματίσει επισκέψεις και συναντήσεις σ’ όλες τις περιοχές του Δήμου – και φυσικά στην περιοχή της Χαλέπας – με φορείς και κατοίκους, προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις και οι παρεμβάσεις που απαιτούνται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook