Το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και κλιμάκιο Περιφερειακών Συμβούλων, του Συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη», στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου. 
Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης στο αεροδρόμιο είχε συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν στο διεθνές αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι ανεξάρτητα της πορείας κατασκευής του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι θα πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να αναβαθμιστούν οι υπάρχουσες υποδομές του αεροδρομίου Ηρακλείου, λόγω του αυξανόμενου τουριστικού ρεύματος στο νησί.
Επίσης ο κ. Πλιάκας εξέφρασε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Κρήτης και το ΙΤΕ για την εγκατάσταση και λειτουργία των διαδραστικών συστημάτων με την ονομασία «Creative Crete», τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που ενημερώνονται για την Κρήτη. Ακολούθως ο Αντπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι είχαν συνάντηση με τους εργαζόμενους με τους οποίους συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook