Το σκορ στην φιλική αναμέτρηση Πλατανιά – Εργοτέλη ήταν ισόπαλο (2-2), όμως απ\’ αυτό το παιχνίδι νικητές βγήκαν όλοι.

Οι Χανιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Περβολίων, για τη φιλική αναμέτρηση των δύο Κρητικών ομάδων που αγωνίζονται στη Superleague.

Τα έσοδα, υπέρ της ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και για το λόγο αυτό ο Μητροπολίτης κ.κ Δαμασκηνός βράβευσε στο τέλος του αγώνα και τις δύο ομάδες.

\"\"

\"\"

Στο αγωνιστικό μέρος και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετούς νέους αλλά και υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές. Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 19\’ με σουτ του Θέρα για να ισοφαρίσει ο Eργοτέλης στο 64\’ με κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς μετά από κόρνερ του Ρομάνο. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 71\’ με σουτ του Τόρες αλλά με γκολ του Κοζορώνη στο 89\’ οι κιτρινόμαυροι διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Με τον Πλατανιά δοκιμάστηκαν ο επιθετικός Καπνίδης από την Καβάλα, ο αμυντικός μέσος Καπνόπουλος από την ομάδα του Βυζαντίου (Γ’ Εθνική), ο Χρήστος Βουρβαχάκης και ένας Βούλγαρος αριστερός μπακ, ο Βαλέριεφ Καραμφίλοβ. Επίσης δοκιμάστηκε και ο πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας της Σπάθας, Τσαβαρής.

Πολύ καλή παρουσία με τον Εργοτέλη είχε ο Αλέκος Ζαφείρης του Ηροδότου, που δοκιμάζεται στους κιτρινόμαυρους. Ο νεαρός είχε δοκάρι στο 80΄.

Το παρών στις κερκίδες έδωσαν περίπου 700 φίλαθλοι που χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες των δύο ομάδων για την προσπάθεια και το θέαμα που προσέφεραν, ενώ γενικώς το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Ντεντάκης, Καραμφίλοβ, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Βουρβαχάκης, Καπνόπουλος, Σούκιας, Καπνίδης, Σιαλμάς, Θέρα.
Έπαιξαν και οι Περιστερίδης, Τσαβαρής, Γιακουμάκης, Τόρες, Τσοντάκης, Πατρικάκης, Τσίτας, Μπουρμπάκης, Κοκονάκης, Χαλκιαδάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης (46\’ Καβουσάκης), Κοιλιάρας (35\’ Αζίζ), Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία (46\’ Αλα), Κοζορώνης,Χαντί (56\’ Χρυσοφάκης), Καρντόσο (46\’ Kασαπάκης), Αναστασάκος (56 Κουρουικίδης), Ζαφείρης, Δωματάς (56\’Ρομάνο).

\"\"

\"\"

\"\"

Το κλίμα στις κερκίδες του γηπέδου όπως πάντα κόσμιο και ένα παραπάνω στη σημερινή αναμέτρηση.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Βέβαια στο σημείο αυτό, εξετάζεται ως ύποπτο το γεγονός και μάλιστα υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι, ο Σεβασμιώτατος μάλλον επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα.

Όχι μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, το παιχνίδι δεν ήταν στημένο, όμως κάποια γεγονότα μιλούν από μόνα τους…

Όσο καθόταν στον πάγκο του Πλατανιά, η Χανιώτικη ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ.

\"\"

Μόλις ο Σεβασμιώτατος μετακινήθηκε για να κάτσει και στον πάγκο του Εργοτέλη, η Ηρακλειώτικη ομάδα ισοφάρισε.

\"\"

Σε κάθε περίπτωση όλοι μέσα στο γήπεδο γνωρίζοντας την ιερότητα του σκοπού χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και έφυγαν γεμάτοι… γεμάτοι από αγάπη διότι αυτό ήταν το ζητούμενο και αλήθεια ο σκοπός επετεύχθη!

Σταύρος Ζουλάκης
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook