Ο Πλατανιάς ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Παίδων.

Το συγκρότημα του Αντώνη Καρατζή επικράτησε με 2-1 της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Σαράντος άνοιξε το σκορ στη Μοναχή Ελιά, για να ισοφαρίσει ο Μιχελακάκης. Την 15η νίκη του Πλατανιά σε ισάριθμα ματς σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ «υπέγραψε» ο Βίλα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων ο Κρητικός Αστέρας νίκησε με 5-3 την περσινή νταμπλούχο Δόξα, αφήνοντάς την εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Για τους νικητές από ένα γκολ πέτυχαν Κορωνάκης, Μαρκουλάκης, Ψαράκης, Κωστούλας και Ιμέρι, ενώ για την ομάδα των Παχιανών χατ-τρικ σημείωσε ο Κληρονόμος. Ο σύλλογος του Βαμβακόπουλου έχει πολλές πιθανότητες για τον τίτλο, αφού αν κερδίσει την επόμενη αγωνιστική τον Πανακρωτηριακό θα δώσει ντέρμπι τίτλου την τελευταία αγωνιστική με τον Πλατανιά.

Με γκολ των Τσαρτσίου και Αντ. Αμαραντίδη η Ιωνία 2000 πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ, με 2-1 επί του Πανακρωτηριακού, στο γήπεδο της Σούδας. Ο Γκαγκάκης σκόραρε για την ομάδα του Ακρωτηρίου, που γνώρισε την 3η ήττα της σε ισάριθμα ματς.

3η αγωνιστική
Πλατανιάς-ΙΝΚΑ 2-1
Δόξα Παχ.-Κρ. Αστέρας 3-5
Πανακρωτηριακός-Ιωνία 2000 1-2

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1.Πλατανιάς 9 (10-2)
2.Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ 6 (9-3)
-.Κρητικός Αστέρας 6 (13-7)
4.Δόξα Παχιανών 3 (9-6)
-.Ιωνία 2000 3 (4-14)
6.Πανακρωτηριακός 0 (2-15)

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook