Κανένα ίχνος από τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing των Malaysia Airlines δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα. Ούτε ένα ίχνος καυσίμων στη θάλασσα, ούτε ένα σημάδι, που να υποδεικνύει το σημείο, όπου θα μπορούσε να έχει συντριβεί.

Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες, από την εξαφάνιση της πτήσης MH370 στις 8 Μαρτίου και οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην διεθνή ομάδα ερευνών και διάσωσης \”αποχαιρετούν\” τους 239 επιβάτες και μέλη του πληρώματος του μοιραίου αεροσκάφους, με σειρά φωτογραφιών, σηματοδοτώντας το τέλος των εκτεταμένων ερευνών από αέρος.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Περθ, όπου στήθηκε η μεγαλύτερη επιχείρηση αναζήτησης του Boeing 777.

Ποτέ πριν, στην ιστορία της αεροπορίας, δεν συνεργάστηκαν τόσα κράτη, για τον εντοπισμό αεροσκάφους.

Στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες από οκτώ χώρες, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βρετανία, τη Μαλαισία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Κίνα, παρέχοντας είτε τεχνική υποστήριξη είτε τεχνογνωσία.

Δυστυχώς όμως, σχεδόν έναν μήνα μετά, τις φωτογραφίες συνοδεύουν μηδαμινά ευρήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

\"\"

\"\"

 

Τώρα, οι ομάδες διάσωσης θα συνεχίσουν να αναζητούν το Boeing σε μία μικρότερης κλίμακας έρευνα, στη θάλασσα.

Στο εξής, οι υποβρύχιες έρευνες θα ενταθούν και θα επεκταθούν εν ανάγκη στο σύνολο της ζώνης η οποία εκτείνεται σε μήκος 700 και πλάτος 80 χιλιομέτρων, είπε αναφερόμενος στην θαλάσσια περιοχή που έχει προσδιοριστεί με βάση τις τελευταίες δορυφορικές καταγραφές της πορείας του αεροσκάφους και τον εντοπισμό σημάτων που πιθανώς προέρχονταν από τα μαύρα κουτιά, οι μπαταρίες των οποίων έχουν πλέον εκπνεύσει.

Το βαθυσκάφος Bluefin-21, οι έρευνες του οποίου σε μία ακτίνα 400 χιλιομέτρων γύρω από τις ηχητικές εκπομπές που πιθανώς προσδιόριζαν τη θέση των μαύρων κουτιών δεν απέδωσαν, θα συνεχίσει την αποστολή του, ωστόσο οι αρχές της Αυστραλίας προσανατολίζονται προς την χρησιμοποίηση και ιδιωτικών εταιρειών έρευνας για την ενίσχυση της επιχείρησης.

\"\"

\"\"

 

\"\"

Πηγή Φωτογραφιών: DailyMail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook