«Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν». Η παροιμία ταιριάζει γάντι με το βίντεο που θα δείτε. Κυριολεκτικά, στην περιοχή Rancho Cucamonga του ανατολικού Λος Άντζελες ο κόσμος... καιγόταν την Τετάρτη.

Η ρεπόρτερ του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού KTLA ήταν στον αέρα και μετέδιδε απ' ευθείας από την περιοχη που απειλούνταν από την πυρκαγιά. Θέλοντας να μεταφέρει πώς αντιδρούν οι κάτοικοι της περιοχής η πραγματικά πανέμορφη δημοσιογράφος Κόρτνεϊ Φρίελ στράφηκε σε ένα ημίγυμνο άντρα ο οποίος περπατούσε χαλαρός με το σκυλάκι του στην αγκαλιά του.

«Ζείτε εδώ γύρω;», ρώτησε η ρεπόρτερ τον άγνωστο άντρα.

«Ναι, εδώ κοντά. Ουάου, είσαι πανέμορφη! Θες να βγούμε για ραντεβού μια μέρα;», ήταν η απίστευτη αντίδραση του νεαρού που έδειχνε να μην ενδιαφέρεται για τη φωτιά ούτε να αντιλαμβάνεται τους κινδύνους από πιθανή εξάπλωση της πυρκαγιάς.

«Είμαστε στον αέρα στον KTLA, στην πραγματικότητα», είπε η ρεπόρτερ Κόρτνεϊ Φρίελ αιφνιδιασμένη και ρώτησε το συνομιλητή της αν μένει κοντά. «Ναι, εδώ πιο κόντα, απλώς κοιτάω τη φωτιά», απάντησε ο χαλαρός τύπος.

«Πώς σου φαίνεται η πυρκαγιά;», συνέχισε η δημοσιογράφος προσπαθώντας να κρατήσει ζωντανό το διάλογο, να μην εκτεθεί στον αέρα μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους που παρακολουθούσαν την μετάδοση και πολύ λιγότερο να αλιεύσει ίσως κάποιες πληροφορίες για την πυρκαγιά.

«It's pretty cool», ήταν η απίστευτη απάντηση που έδωσε τελικώς ο ημίγυμνος άντρας για τη φωτιά.Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που έχει αναρτήσει η Κόρτνεϊ Φρίελ στη σελίδα της στο Facebook η δημοσιογράφος είναι πράγματι εντυπωσακά όμορφη, τόσο ώστε να αποσπά την προσοχή του συνεντευξιαζόμενου, ακόμη κι αν ο κόσμος ολόγυρα καίγεται...
protothema.gr