Τη νίκη κόντρα στον Ρούβα θέλει ο Κισσαμικός στην έδρα του, για να \”κλειδώσει\” την παραμονή του στη Γ\’ Εθνική.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο με νίκη στο κρητικό ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου ο εκπρόσωπος των Χανίων στην κατηγορία θα εξασφαλίσει τη σωτηρία του κατά 99%.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή του Κισσαμικού στη σελίδα της ομάδας για το ματς της Κυριακής (04/05, 17:00):

«Προερχόμαστε από καλά αποτελέσματα και ειδικά η νίκη της περασμένης Κυριακής ήταν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Θέλουμε όμως και συνέχεια… Εμείς θέλουμε πάρα πολύ το παιχνίδι με τον Ρούβα. Έχουμε να παίξουμε στο Καστέλι πάνω από έναν μήνα, από το ματς με τον Πανελευσινιακό. Είναι μία νίκη που αν έρθει θα μας δώσει κατά 99% την σωτηρία. Είμαστε αποφασισμένοι και θέλουμε να την πάρουμε, παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, κάτι που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια. Αυτή την καλή εικόνα θέλουμε να δείξουμε και μέσα στην έδρα μας με τον Ρούβα, που κι αυτός «καίγεται» για τους βαθμούς. Εμείς θέλουμε να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και αν μπορέσουμε να σωθούμε από αυτή την αγωνιστική.»

Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας έκανε κάλεσμα και στον κόσμο:

«Θα είναι ηθική επιβράβευση γι’ αυτά τα παιδιά η παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Ρούβα. Αυτά τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, που είχαμε τις τελευταίες αγωνιστικές, μαζί με το ρεπό. Παίξαμε εντός έδρας με τον πρωτοπόρο, είχαμε τρία πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας και καταφέρανε αυτά τα παιδιά και πήρανε δέκα σημαντικούς βαθμούς για την ομάδα, με τους οποίους βλέπει αισιόδοξα το μέλλον της στην κατηγορία. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και νομίζω ότι ο κόσμος θα έρθει, γιατί έχει ενημερωθεί για την εικόνα που έδειξε η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να βοηθήσει τα παιδιά να πάρουν μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook