Τελευταία ενημέρωση:20:43

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 52χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος το πρωί προσέκρουσε με τη μηχανή του σε σταθερό σημείο στη Λεωφόρο Σούδας στο ύψος του ΜΑΙΧ.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως, ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου έδινε την ύστατη μάχη.

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

Το ατύχημα προκλήθηκε όταν ο δικυκλιστής,  έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε δέντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δίκυκλο κινούνταν με κατεύθυνση προς Χανιά, όταν λίγο πριν τα φανάρια στο ΜΑΙΧ, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε για να στρίψει αριστερά στον δρόμο προς Ξυλοκαμάρα.

Ο άτυχος 52χρονος, που ακολουθούσε, επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να προσπεράσει το αυτοκίνητο.

Όμως απο άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, το οποίο βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε έναν ευκάλυπτο.

\"\"

Ο οδηγός και μοναδικός επιβάτης του δικύκλου βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος.

\"\"

Τραγική λεπτομέρεια είναι ότι ο άτυχος άντρας, φορούσε κράνος όμως – σύμφωνα μαρτυρίες- απο την σφοδρότητα της σύγκρουσής του στο δέντρο, το κράνος έφυγε από το κεφάλι του, με συνέπεια να πέσει \”αθωράκιστος\” στο οδόστρωμα.

\"\"

\"\"

\"\"

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο

\"\"

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.


Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook