Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε ένα 30χρονο εργάτη της ΔΕΗ που εργάζονταν σε εργολάβο καθώς στην προσπάθεια του να επιδιορθώσει μία βλάβη από κεραυνό σε στύλο της ΔΕΗ υπέστη ηλεκτροπληξία.

Ο 30χρονος διεκομίσθει άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή ,στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου η κατάσταση του κρίνεται ως αρκετά σοβαρή καθώς ο άτυχος άνδρας έφερε εγκαύματα σε μεγάλη επιφάνεια του σώματος του .

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως λόγω και της σοβαρότητας της κατάστασης του χρειαστεί να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο της Αθήνας.

Στη Μ.Ε.Θ. Ρεθύμνου μεταφέρεται ο άτυχος 30χρονος

Στη Μ.Ε.Θ. Ρεθύμνου αναμένεται να μεταφέρθεί ο άτυχος 30χρονος που υπέστει ηλεκτροπληξία ενώ επιδιώρθωνε βλάβη σε στύλο της ΔΕΗ σήμερα το απόγευμα.

Οι θεράποντες ιατροί του Βενιζελείου Νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός εργάτης της ΔΕΗ, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του σε ειδικό κέντρο εγκαυμάτων στην Αθήνα.

Ωστόσο το συγκεκριμένο νοσηλευτικό κέντρο δεν διαθέτει κενό κρεβάτι, ενώ δεν υπάρχουν και τα εναέρια μέσα για την μεταφορά του.

Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στα νοσηλευτικά ιδρύματα του Ηρακλείου (Βενιζέλειο-ΠΑΓΝΗ) τα οποία δεν διαθέτουν άδεια κρεβάτια στις Μ.Ε.Θ. και έτσι κρίνεται αναγκαία η μεταφορά του στο Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook