«Οργώνει» την Κρήτη η Μαρία Τσόκα, σύζυγος του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκα, η οποία μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης 6ημερης περιοδείας στην ΠΕ Χανίων, σήμερα θα βρίσκεται στo Λασίθι.
Η κα. Τσόκα, συνοδευόμενη από την σύζυγο του υπ. αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, κα. Ζερβάκη, θα γυρίσουν τις επόμενες τέσσερεις μέρες όλο το Λασίθι, με σταθμούς σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, μονάδες υποστήριξης ψυχικά ασθενών, κέντρα αποκατάστασης ΑμεΑ και πολιτιστικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας.
Μέσα από την δράση της, η κα. Τσόκα, δίνει και το στίγμα της νοοτροπίας που θα λειτουργήσει η περιφέρεια Κρήτης για την επόμενη ημέρα, αναδεικνύοντας ως βασική προτεραιότητα της αντίληψης του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» και του υπ. περιφερειάρχη, κ. Τσόκα, την κοινωνική αλληλεγγύη που δεν θα αφήνει «κανέναν Κρητικό μόνο του»
Αρχικά, η κα. Τσόκα, θα βρεθεί σήμερα στην Τουρλωτή και θα επισκεφθεί τα Μέσα και Έξω Μουλιανά, στη συνέχεια στη Σητεία όπου θα ξεναγηθεί στο Λαογραφικό Μουσείο Λασιθίου και θα αναπτύξει τις θέσεις του συνδυασμού, σχετικά με την αξιοποίηση των πολιτιστικών θησαυρών της Περιφερειακής Ενότητας και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Κέντρο Ημέρας «Ψυχαργώ», όπου αποτελεί ένα Εθνικό Σχέδιο για την αλλαγή του τρόπου παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, με μετάθεση του κέντρου βάρους από την παρεχόμενη ασυλικού τύπου περίθαλψη, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, στην κοινοτική φροντίδα. Η κα. Τσόκα, δεν σταματά όμως εδώ: Το Τοπλού, το Παλαιόκαστρο, η Ζάκρος και τέλος το Πισκοκέφαλο ολοκληρώνουν την πρώτη ημέρα της περιοδείας της στο Λασίθι.
Συζητώντας με πολίτες και επισκέπτες των περιοχών που θα περιοδεύσει, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι τα προβλήματα και προτείνοντας λύσεις από το πρόγραμμα του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε», η δυναμική σύζυγος του υπ. Περιφερειάρχη Κρήτης, κα. Μαρία Τσόκα, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που με την ευγένεια και το ήθος της, κερδίζει τη συμπάθεια και την στήριξη των πολιτών στην υποψηφιότητα του κ. Τσόκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook