Επίσκεψη στο Βενιζέλειο-Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο, το νοσοκομείο που οι Ηρακλειώτες αισθάνονται ως «το δικό τους νοσοκομείο» πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών».
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του εκεί ο κ. Λαμπρινός συναντήθηκε τόσο με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου κ. Νίκο Χαριτάκη όσο και με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Βενιζελείου κ. Γιώργο Χονδροζουμάκη. 
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι το υφιστάμενο προσωπικό, ιατρικό και παραιατρικό, παρά την συρρίκνωση του αριθμού των εργαζομένων εξαιτίας των συνταξιοδοτήσεων και του «παγώματος» των προσλήψεων, με υπεράνθρωπες προσπάθειες διατηρεί σε πολύ υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του νοσοκομείου. 
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επέκταση του νοσοκομείου αλλά και στην συγκοινωνιακή σύνδεσή του με το κέντρο και τα προάστια της πόλης με την πρόταση, από την μεριά των εργαζομένων, για δρομολόγιο εξπρες του αστικού ΚΤΕΛ ώστε η μετακίνηση των ασθενών, των επισκεπτών και των εργαζομένων προς και από το νοσοκομείο να γίνεται ταχύτερα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook